Beatle Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Zdravím, prosím nevíte někdo, kde by se dal sehnat molitan sedáku a vyhřívací dečka na sedák? Na http://www.skoda-parts.cz/ mi pan majitel slibuje už 3 měsíce, že mi díly pošle, ale už tomu nevěřím. A nikde jinde jsem neuspěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 a čo škoda servis??...drahé?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beatle Vloženo 18. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) Tak to se přiznám, jsem nezkoušel. Zkoušel jsem kontaktovat různé prodejce náhradních dílů, ale vždy neúspěšně. Sedák nejde sehnat vůbec a dečka jen jako komplet na obě sedadla. Což je nesmysl, když pojtřebuji jen jednu dečku... Ona by se dala ta dečka asi opravit, ale říkal jsem si, že když už budu sedadlo rozebírat, že zrovna vyměním prosedědný sedák... Editováno: 18. leden 2012, autor: Beatle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.