matesobart Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ahojte, mám v Roomsteru obyc sedaky a je to des. Je řešení tam dat sporty z FII nebo Roomster, ale zajímá mě, zda se tam dají dát z F1 sedačky - třeba RS? Díky, hledal jsem ale nenasel - v tematu o sedačkach melou o kobercích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 přední ti budou pasovat i z octavie II ale zadek nenapasuješ leda s Yetiho tam by to mělo být stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ano budou ti pasovat z Fabie I RS, Octavie II RS, Fabia II RS, jen předky samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesobart Vloženo 20. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2012 No pockat, z o2 sedačky podle me nepasuji, protoze jsem si sehnal z golfa 5 a nepasovali tam predni... ma to jinde zobacek a Golf V ma podle me stejne sedačky jako o2, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Z O2 dáš do FI tím pádem i do F2, bavíme se jen o předkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesobart Vloženo 23. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Jasný že o předkach:) Dobrá, vyzkouším to tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 matesobart: Jak jsi dopadl s těma sedadlama? Napasoval jsi tam něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.