Přejít na obsah

MOTOR CUKÁ A CHCÍPÁ

šámotek

Doporučené příspěvky

Ahoj všem přestala mi šlapat moje O2 1,9TDI 77KW. začalo to když hustě pršelo tak motor zacukal,přidal jsem plyn a bylo to v poho. pak normál.......pak zase hustý déšt zacukalo to a chcíplo a pak nastartoval a v poho dal jsem to na diagnostiku v autoriz.servisu a tam řekli že tam nic není .Pak tak cca 6tis km nic.ted jsem jel z hor a nejdřív to zacukalo a pak to i chcíplo ............. na volnoběh to šlapalo když jsem se chtěl rozjed tak pocukalo a chcíplo. když byly otáčky tak kolem 2,5 tis tak to šlo jed občas pocukalo ale jelo tak jsem domů dojel .

Studený to vůbec necuká jede to dobře v celém rozsahu ot. jak se motor ohřeje tak to začne cukat když se pomalu přidává plyn... a když dám plný plyn a otáčky jsou přes 2,5tis tak to ani necukne a auto jede dobře a když pak zastavím volnoběh tak to chcípne-----Diagnostika psala závadu 5520 na řídící jednotce motoru jinak nic Poradtě co by to mohlo být.. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...