Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdárek potřeboval bych poradit když nastartuju auto tak zhruba po 3 vteřinách chcípne motor je to 1.9 TDI r.v 2000 byl jsem asi ve třech servisech škoda ,ale na nic nepřišli, že prej je vše v pořádku nemohl by mě někdo poradit !!!!!!!

Vloženo

me se delo neco podobne, ale podle me to nebude presne ono co trapi tebe, me obcas behem startovani auto naskocilo a pak zhaslo, nejak sem to neresil po 2hem tretim natoceni naskocilo, pak jsme zjistil chybu v imobilizeru nejake svorkovnice nebo neco byla spatna pry typicka vada, projevuje se to tak ze kdyz ti motor zhasne sviti i kontrolka imobilizeru -_-

Vloženo

frok: to si v troch servisoch konzultoval s mechanikmi a nevedia co tomu je. tak to treba trochu vietor narobit ze ako je mozne ze nevedia co s tym, tak treba kontaktovat vyrobcu alebo zastupenie skodovky v danej krajine. mne bolo povedane ze nato su ak si nevie servis rady maju sa na nich obratit a oni su im plne k dispozicii. takze by som zacal u vyrobcu a napis v ktorom servise si bol.

Vloženo

ono to chcípne pokaždé prostě z ničeho nic je možné,že to je imobilizér v servisech to napíchli na wag a prej to nic neukazuje . Imobilizer je v klíčku zabudovan a zkoušeli oba klíčky a nic tak zkoušeli ještě tu čtečku v palubovce a taky nic prej je ok. Já se prostě neviznám v elektrice. Zkusím to dát do Sukorad k Mladé Boleslavi do Škodovky a uvidím . :angry:

Vloženo
ono to chcípne pokaždé prostě z ničeho nic je možné,že to je imobilizér v servisech to napíchli na wag a prej to nic neukazuje . Imobilizer je v klíčku zabudovan a zkoušeli oba klíčky a nic tak zkoušeli ještě tu čtečku v palubovce a taky nic prej je ok. Já se prostě neviznám v elektrice. Zkusím to dát do Sukorad k Mladé Boleslavi do Škodovky a uvidím . :angry:

nechci moc rejpat, ale nevYznáš se i v češtině... :smich::smich::smich::smich:

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak nakonec to byl ventil krerý otevírá klapku pro přívod vzduchu do motoru ! ta klapka byla pořád zavřená a motor se udusil. A to byla doba než na to přišli a ,že jím to dalo zabrat nojo no když jim wag nic neukáže tak jsou v p....... :D

Vloženo

nechci moc rejpat, ale nevYznáš se i v češtině... :smich::smich::smich::smich:

hmmm díky ,ale to není moc k věci to mě nepomuže viřešit muj problem !!!!!!!!!!!!!!!!! jinak díky za upozornění :palec2:

Vloženo
:angry: Tak já to právě dneska rešil taky a trvalo mi to celej den než jsem na to prišel. Wag mě sice odkázal na ovladač klapky ,ale výměna nepomohla.Proměřil jsem kabeláž a bez závad. pro jistotu jsem natáhl novou. V 18:00 jsem křečovitě zmáčknul ŘJ a zařval na ni (co s tebou ty svi--!!!!) A ejhle v ovl. ventilu to zacvakalo a já téměř vyrešíno,až na chudáka zákaznika cena té ŘJ no nevim nevim. Wagus ti napíše např zavadu na svorce 30 v řízení a přitom máš vybitou baterku. Takže stejně nakonec musíš přijít na vše sám a někdy náhodou. proto to někdy trvá trochu dýl. Přeji všem mnoho št'astných km. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...