Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,asi před měsícem se mi z ničeho nic samovolně rádio vypnulo a po opětovném naskočení se na displeji ukázala tato hláška (viz.foto) Rádio normálně funguje,na maxi-dotu zobrazuje.Sem tam to někdy na chvilku naskočí,ale jinak je to na displeji pořád.Může někdo poradit?Díky.

post-11552-0-51960200-1327621518_thumb.j

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím, mám úplně stejný problém jako logis. Tento stav u mě nastal samovolně při zapnutém rádiu bez jakéhokoli zásahu. Kde se dají sehnat či stáhnout nějaký flash CD nebo něco podobnýho čím bych se to mohl pokusit napravit. Díky za odpověď.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Díky. Už jsem se spojil s Milhauskem, ale problém je ten, že je z Čech a docela mě tlačí čas s opravou. Sice jezdí tady k nám, ale neví kdy dorazí. Neví někdo o někom, kdo opravuje tyto navigace DX Superb v okolí Ostravy? Díky za jakékoliv info či tip... :kol-47:

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Milhausku, tohle ale slyším poprvé, spíš kdybys řekl odpojit, počkat do druhého dne, tak jo. Pokud je to origo radio namontované z výroby, tak se čekat nemusí a ani pin to nechce, je to prostě nakodovaný na VIN, takže ani po odpojení a připojení aku to kod nechce. Pikolík má zřejmě dodělávku z jiný káry, asi tam něco namačkal blbě a radio se zablokovalo

Pokud si je jistý, že to není čorka z burzy, zajde do Škodovky a tam mu to odblokujou - tedy jak píše brc.majkl

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...