Roman2705 Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 potřebuju poradit,felda r.v.95 prestala mi tahnout do kopce tak o 25 km za hod mín poradte prosím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Celkem zajímavý popis závady. Nikdo ale neví do jakého kopce, na jaký převodový stupeň, s jakou zátěží, v jaké rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Tady je podobné téma , ale jak říká Wojnar, chce to více info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Nám kdysi felda přestala táhnout do kopce. Po praze to jelo pořád podobně, ale na D1 v kopcích před Prahou horko těžko na 3 stupeň, nakonec to byl přicpaný výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Under, tys tomu dal Úplně jiné auto a motor z jiného vesmíru. Ale podobné je, to jo: "do kopce". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman2705 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 potřebuju poradit,felda r.v.95 prestala mi tahnout do kopce tak o 25 km za hod mín poradte prosím díky třeba na dálnici tam kde jsem jel dřív na 5 rychl.stupen rychlosti cca 120 ted jedu taktak na 4 a sotva osmdesátkou dával jsem nový přední díl výfuku a katalyzátor je vykuchanej tak nevím čím to muže být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 A kontroloval jsi lanko od plynu? Jestli není někde povolené. Jak jde za plynem na rozjezd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman2705 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 A kontroloval jsi lanko od plynu? Jestli není někde povolené. Jak jde za plynem na rozjezd. jo lanko ja v pořádku,no právě že se moc nedá auto roztáhnout do velkých otáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 aj na volnobeh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman2705 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 aj na volnobeh? volnoběh je v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 mal som na mysli,či to ide "roztiahnuť" s volnobežných otáčok do vysokých,keď vozidlo stojí namieste.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Jestli jde plynule za plynem na volnoběh tak pak bude problém ve spojce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman2705 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 mal som na mysli,či to ide "roztiahnuť" s volnobežných otáčok do vysokých,keď vozidlo stojí namieste.. aha no jde ale myslím že ne na 100 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 a čo palivový filter,kedy bol naposledy menený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman2705 Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 a čo palivový filter,kedy bol naposledy menený??? aha na ten kouknu ja ho jeste neměnil auto mám 3 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.