Publikováno Leden 28, 201213 r potřebuju poradit,felda r.v.95 prestala mi tahnout do kopce tak o 25 km za hod mín poradte prosím díky
Leden 29, 201213 r Celkem zajímavý popis závady. Nikdo ale neví do jakého kopce, na jaký převodový stupeň, s jakou zátěží, v jaké rychlosti.
Leden 29, 201213 r Nám kdysi felda přestala táhnout do kopce. Po praze to jelo pořád podobně, ale na D1 v kopcích před Prahou horko těžko na 3 stupeň, nakonec to byl přicpaný výfuk.
Leden 29, 201213 r Under, tys tomu dal Úplně jiné auto a motor z jiného vesmíru. Ale podobné je, to jo: "do kopce".
Leden 30, 201213 r Autor potřebuju poradit,felda r.v.95 prestala mi tahnout do kopce tak o 25 km za hod mín poradte prosím díky třeba na dálnici tam kde jsem jel dřív na 5 rychl.stupen rychlosti cca 120 ted jedu taktak na 4 a sotva osmdesátkou dával jsem nový přední díl výfuku a katalyzátor je vykuchanej tak nevím čím to muže být
Leden 30, 201213 r A kontroloval jsi lanko od plynu? Jestli není někde povolené. Jak jde za plynem na rozjezd.
Leden 30, 201213 r Autor A kontroloval jsi lanko od plynu? Jestli není někde povolené. Jak jde za plynem na rozjezd. jo lanko ja v pořádku,no právě že se moc nedá auto roztáhnout do velkých otáček
Leden 30, 201213 r mal som na mysli,či to ide "roztiahnuť" s volnobežných otáčok do vysokých,keď vozidlo stojí namieste..
Leden 30, 201213 r Autor mal som na mysli,či to ide "roztiahnuť" s volnobežných otáčok do vysokých,keď vozidlo stojí namieste.. aha no jde ale myslím že ne na 100 %
Leden 31, 201213 r Autor a čo palivový filter,kedy bol naposledy menený??? aha na ten kouknu ja ho jeste neměnil auto mám 3 měsíce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.