mara00 Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdravim, pri delsim stani auta a prvnim startovanim se autu moc nechce a vzdy zustane svitit kontrolka ESP ....paklize auto chcipnu a znovu nastartuji,tak uz nesviti .... deje se to jen kdyz auto stoji dele a je zima .... cidlo chladici kapaliny davano nove (na chvilku byl klid,ale uz je to tady zase) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 tak kamarad mi to napichl na vag a ten pise 01 MOTOR 16500-cidlo chlad.kapaliny: neverohodny signal P0116-009-preruseni/zkrat na kostru - sporadicka info o zavade: otacky: 0/min , napeti : 3.640v , Teplota -3.0 C , Hex.hodnota: 0x0004 ,, Otacky :1568/min , napeti:3.640 , teplota -3.0C , hex.hodnota:0x0004 03 ABS brzdy 18265 - signal zatizeni : chybive hlaseni od ridici jednotky motoru P1857 - 000 - - - sporadicka info o zavade: stav zavad:001000000 , priorita zavad: 2 , frekvence zavad: 5 , pocitadlo resetu: 161 , kilometry 111157km , indikace casu : 0 koukal jsem na merene hodnoty chlad kapaliny a zdalo se mi ze sedi s realem ....teplota nasavaneho vzduchu 10stup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 tak jsem zkusil vymenit zase cidlo za jine ...jinou znacku ....a problem stale pretrvava .... nevim jak maji byt zvysene otacky pri studenem motoru ...ale dneska jsem startoval po 4 dnech stani v mrazu ...venku -12 a motor spatne startoval a otacky se hendka usadili tak na 900-1000 ...coz semi zda malo .... kontrolka esp oper zustala svitit ....aleabs fungovalo kdyz jsem brzdil na lede....uz opravdu nevim ... mate nekdo nejake napady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 tak jsem koumal hodnoty za studena ...venku -9 ....ale teplotachlad kapaliny ukazovala +9 hodnota nasavaneho vzduchu -9 zacnu startovat a najednou telota chladici kapaliny se spravi z +9 na -9 ...a zacne soupat az na normalni hodnotu cca 90 ..a teplota nasavenho vzduchu +35 pak vypnu motor a koukam na teplotu chlad.kap. a je tam 90 ...zacnu startovat a jelikoz motor jiz chladl najednou klesne hnedka na 80 ... kde tedy hledat chybu? RJ? nebo svazek kabelaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 A svítí Ti brzdové světla,mohl by to byt spínač. viz toto téna u oct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 funguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara00 Vloženo 14. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 dnes mi prehrali ve skodovce RJ a nepomohlo to ...tak nevim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.