Publikováno Leden 30, 201213 r Ahoj, prosím o radu - v sobotu jsem natankoval plnou nádrž shitského benzínu - auto netáhne, kucká, studené skoro vůbec nejde do otáček.... Potřebuji všechen tenhle benzín dostat ven - poradíte mi prosím nejjednodušší a nejrychlejší způsob jak v domácích podmínkách "zcedit" celou nádrž? díky!
Leden 30, 201213 r Autor :-)) jasně, to je mi jasný...ale kudy?? předpokládám že přes víčko to do sucha vysát nepůjde Upraveno Leden 30, 201213 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Leden 30, 201213 r Pod sedačkou je víko, odšroubovat vytáhnout opatrně čerpadlo s plovákem a tudy po vysáti strčíš i ruku z hadrem. Ale tímto způsobem ji celou nevyčistíš. Ale pokud si pohraješ tak téměř ano. Pozor na požární bezpečnost, je to benzín. Já to dělal u nafty. Předpokládám že přes víčko to nepůjde vůbec. Upraveno Leden 30, 201213 r od Wojnar Předem děkuji za používání v co největší míře barvu písma "Automaticky". Někteří tady mají zvolený tmavý skin.
Leden 30, 201213 r Autor ok dík, - je něco na co bych měl při vydělávání čerpadla dávat zvýšený pozor?? :-) raděj se ptám, abych něco nepoku.vil
Leden 30, 201213 r Mozna ani nebudes muset s cerpadlem ven, je tam zpetne vedeni benzinu, tim by to melo jit vysat.
Leden 31, 201213 r Typují pumpa nějakého obchodňaku, který má super cenu nebo nějaký lukoil a spol. Upraveno Leden 31, 201213 r od Wojnar Automatická barva písma.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.