Zdeněk6 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Dobrý den, dnes ráno jsem si připadal jak na polárním kruhu. Normálně ráno nastartuji káru, v pohodičce si to jedu, čekám až mi začne kára topit ale pořád nic, ani po 5 km. Ručička teploměru pěkně ve středu, ale z topení příjemných - 16°C. Takže zastavím vypnu motor a zkusím znovu nastartovat, a ručička teploty v červeném poli a když kouknu na kapotu, tak pára. Po 20 minutách čekání v těch příjemných - 16°C na možnou pomoc od strýca znovu nastartuji a ručička pěkně ve středu pole a topení začalo fungovat. V čem je prosím problém? Zítra bude určitě příjemných -16°C znovu ale pojízdné iglu fakt nechci :-) Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Mrkni do jakého mrazu máš naředěnou směs, evidentně ti zůstal viset termostat, stává se to v těchto mrazech. Tak dobré odpálit těsnění pod hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk6 Vloženo 30. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Díky, hnedka to prověřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 urcite ti mozna zamrzla voda no,..... bacha na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Ono je to zaludne, protoze kdyz se s autem rozjedes, tak ten proudici vitr je mnohem chladnejsi a tak ti muze zamrznout uz hodne promrzla hadice, kde diky slabe smesi byla ledova trist. Ja takhle kdysi taky vyvrel Felicii, nastesti to rozdychala v pohode. Takze litr upustit ci odsat, a nalit cistou nemrznouci smes(koncentrovanou)a auto projet, at se to dostane vsude. Ja ze zkusenosti davam do -25C Ovsem jak jsem to ted sledoval, maji prej padnou rekordy kolem -30C, tak jsem zvedavy, jak to tady na Valassku bude krute. Zatim tady bylo -19.5C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk6 Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Takže se staly dvě věci. Nemrzka byla jen na -12 °C a ještě byl rozsypaný termostat. Všechno vyměněno a auto zase jezdí a topí tak jak má. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.