Přejít na obsah

Pojízdné iglů

Zdeněk6

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

dnes ráno jsem si připadal jak na polárním kruhu. Normálně ráno nastartuji káru, v pohodičce si to jedu, čekám až mi začne kára topit ale pořád nic, ani po 5 km. Ručička teploměru pěkně ve středu, ale z topení příjemných - 16°C. Takže zastavím vypnu motor a zkusím znovu nastartovat, a ručička teploty v červeném poli a když kouknu na kapotu, tak pára. Po 20 minutách čekání v těch příjemných - 16°C na možnou pomoc od strýca znovu nastartuji a ručička pěkně ve středu pole a topení začalo fungovat. V čem je prosím problém? Zítra bude určitě příjemných -16°C znovu ale pojízdné iglu fakt nechci :-)

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to zaludne, protoze kdyz se s autem rozjedes, tak ten proudici vitr je mnohem chladnejsi a tak ti muze zamrznout uz hodne promrzla hadice, kde diky slabe smesi byla ledova trist. Ja takhle kdysi taky vyvrel Felicii, nastesti to rozdychala v pohode.

Takze litr upustit ci odsat, a nalit cistou nemrznouci smes(koncentrovanou)a auto projet, at se to dostane vsude.

Ja ze zkusenosti davam do -25C

Ovsem jak jsem to ted sledoval, maji prej padnou rekordy kolem -30C, tak jsem zvedavy, jak to tady na Valassku bude krute. Zatim tady bylo -19.5C

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...