Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, pánové. Mám v SII namontované rádio SWING a dokoupil jsem si originál Bluetooth. V servisu mi vše namontovali bez problémů, jen si nevědí rady s připojením mikrofonu. Sami se asi stydí za to, že nevědí a pořád něco řeší cestou pokusů a omylů, což mne už nebaví. Z časových důvodů nechci jet jinam a jinak jsou chlapi v servisu super. Víte někdo, kam se mikrofon připojuje, respektive, jestli někdo máte schéma připojení mikrofonu k rádiu Swing? Děkuji

mikrofon se připojuje do BT jednotky! pin 11 a 12

Citace "dokoupil jsem si originál Bluetooth" znamená přímo ta jednotka s dotykovým displejem co teď Škoda prodává??

Upraveno od ferda25

• 2 týdny později...
  • Autor

Ne, jedná se o jednotku, která se montuje originálně při výrobě a "normálně" dokoupit nejde.

Upraveno od žralok
Citace předchozího příspěvku.

• Autor

mikrofon se připojuje do BT jednotky! pin 11 a 12

Děkuji za pomoc.

• 6 měsíců později...

Ahoj, mám S2, ale nevím typ rádia :-) (navigaci nemám, rádio má dotykový display a changer na 6 CD uvnitř). v nabídce je BT audio, ale připojit telefon k HF mně nejde (zkoušel jsem iphone 4 a blackeberry). Pročetl jsem toto forum a vypadá, že budu nejspíše muset dokoupit tu HF BT jednotku (nejspíš GSMII kvůli iphone 4). Můžete mně prosím poslat odkaz kde nakoupit a co vše budu potřebovat? Děkuji

je to třeba tato? http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/20-citigo/bluetooth-hf-sada-vw-skoda-7p6035730f/

pod sedačkou spolujezdce nemáš nic?

Nic tam neni, pokud to teda neni nekde schovany pod plastem atd.Podle obrazku na googlu to bude asi bolero

Upraveno od Rossini11

Jo, a multifunkcni volant. Rad bych to HF ovladal tim volantem, ale misto toho tlacitka s telefonem tam je tlacitko nevim na co :-).

1. Když už budeš uvažovat o koupi tel. jednotky, tak si nejprve zjisti, jestli je tvůj telefon kompatibilní. Nalezneš na stránkách Škoda, kde je seznam podporovaných telefonů pro jednotlivé telefonní přípravy.

Ja nechci ten drzak, potrebuji nejspis jen tu jednotku. Kvuli tomu, ze mam iP 4 tak GSM II (cetl jsem ze GSM III nejde sparovat s iP4). Staci mne kdyz se telefon sparuje pomoci bluetooth. Rad bych pouzival 2 tel - blackberry a iP 4. Rad bych od Vas dostal info, co mne chybi, co mam koupit a nezlobil bych se za link do eshopu. Instalacni manual by se taky hodil, ale to se bude muset asi nakpnout pres VAG, co?

může se použít i novější jednotka GSMIII, ta podporuje všechny telefony.. pokud má telefon rsap připojí se jako vzdálená sim, pokud nemá připojí se klasickým profilem..

Upraveno od Milhausek

Je to ta jednotka na kterou jsem posilal odkaz o par postu driv?

pokud máš starší typ Bolera tak ti nepojede korektně telefonní seznam - prakticky nemožné z telefonního seznamu volat... po montáži je nutné auto nakodovat..

už jsem ti na tu jednotku odpověděl!!!

navíc to uvádějí pro Citigo, nejsem si jistý jestli Citigo má vůbec origo HF a to nemluvím o držáku

Upraveno od Milhausek

Sice tam maji uvedeno na Citigo, ale je to universalni. Koupil jsem to od nich a s iphonem 4 mi slape v moji fabce perfektne.

Rossiny11: Pokud mas SII s original radiem, tak Ti tahle HF sada pujde v pohode. Je potreba mit jen originalni radio a canove vedeni (OII, FabII, SII atp....)

Upraveno od pegan

uvádíš nepřesné informace, FII pouze facelift!

• 4 týdny později...

Zdravím, pánové. Mám v SII namontované rádio SWING a dokoupil jsem si originál Bluetooth. V servisu mi vše namontovali bez problémů, jen si nevědí rady s připojením mikrofonu. Sami se asi stydí za to, že nevědí a pořád něco řeší cestou pokusů a omylů, což mne už nebaví. Z časových důvodů nechci jet jinam a jinak jsou chlapi v servisu super. Víte někdo, kam se mikrofon připojuje, respektive, jestli někdo máte schéma připojení mikrofonu k rádiu Swing? Děkuji

Zdravim, tiez mam zaujem o doinstalovani bluetooth do superb comb i, poslite prosim oznacenie bluetooth jednotky resp. sady, ktoru je potrebne dokupit.

Dekuji

• 1 rok později...

Mam v aute SWING radio.

Este som nepozeral pod sedacku spolujazdca.

No chcem sa najprv opytat.

Vraj niektore jednotky su uz s BT, len nie je aktivovany a da sa dodatocne naprogramovat cez VAG.

Mam MaxiDota, len ci sa mi vobec moj Samsung Ace 2 sparuje so SWINGom.

Dik za odpoved.

jednotku tam nemáš, to mluví za vše.. nemáš v autě HF, nutné dodělat

• 7 měsíců později...

Ahoj,

mám dotaz a předem se omlouvám, jestli jsem někde přehlídl odpověď k tématu.

Mám SII (koupeno s Columbem). Jelikož by v autě dlouho nevydržel, vyměnil jsem za Swing. Telefon najdu, spáruju a funguje i přijmutí - na maxidotu se zobrazí název telefonu, síť, baterka i signál. Nejde ale mikrofon a jednotka hlásí chybu/neexistenci mikrofonu. Než jsem Columba vyndal, fungovalo hlasové ovládání navi (telefon jsem nezkoušel, a proto někde mikrofon asi je (pokud nebyl integrovaný v Columbu).

Nebo je možné, pokud bylo auto ve výbavě s navi, že by mikrofon ve stropě automaticky nebyl, protože by využíval mikrofon přimo z navigace? V servisu mi BT zapli, ale mikrofon se jim nepodařilo rozchodit s chybovou hláškou závady.

Díky za info.

Upraveno od spacik

nutné propojit mikrofon u radia, to jsou amatéři...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.