Publikováno Leden 30, 201213 r Zdravím, pánové. Mám v SII namontované rádio SWING a dokoupil jsem si originál Bluetooth. V servisu mi vše namontovali bez problémů, jen si nevědí rady s připojením mikrofonu. Sami se asi stydí za to, že nevědí a pořád něco řeší cestou pokusů a omylů, což mne už nebaví. Z časových důvodů nechci jet jinam a jinak jsou chlapi v servisu super. Víte někdo, kam se mikrofon připojuje, respektive, jestli někdo máte schéma připojení mikrofonu k rádiu Swing? Děkuji
Leden 30, 201213 r Citace "dokoupil jsem si originál Bluetooth" znamená přímo ta jednotka s dotykovým displejem co teď Škoda prodává?? Upraveno Leden 31, 201213 r od ferda25
Únor 8, 201213 r Autor Ne, jedná se o jednotku, která se montuje originálně při výrobě a "normálně" dokoupit nejde. Upraveno Srpen 11, 201213 r od žralok Citace předchozího příspěvku.
Srpen 9, 201213 r Ahoj, mám S2, ale nevím typ rádia :-) (navigaci nemám, rádio má dotykový display a changer na 6 CD uvnitř). v nabídce je BT audio, ale připojit telefon k HF mně nejde (zkoušel jsem iphone 4 a blackeberry). Pročetl jsem toto forum a vypadá, že budu nejspíše muset dokoupit tu HF BT jednotku (nejspíš GSMII kvůli iphone 4). Můžete mně prosím poslat odkaz kde nakoupit a co vše budu potřebovat? Děkuji je to třeba tato? http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/20-citigo/bluetooth-hf-sada-vw-skoda-7p6035730f/
Srpen 9, 201213 r Nic tam neni, pokud to teda neni nekde schovany pod plastem atd.Podle obrazku na googlu to bude asi bolero Upraveno Srpen 9, 201213 r od Rossini11
Srpen 9, 201213 r Jo, a multifunkcni volant. Rad bych to HF ovladal tim volantem, ale misto toho tlacitka s telefonem tam je tlacitko nevim na co :-).
Srpen 9, 201213 r Když už budeš uvažovat o koupi tel. jednotky, tak si nejprve zjisti, jestli je tvůj telefon kompatibilní. Nalezneš na stránkách Škoda, kde je seznam podporovaných telefonů pro jednotlivé telefonní přípravy.
Srpen 9, 201213 r Ja nechci ten drzak, potrebuji nejspis jen tu jednotku. Kvuli tomu, ze mam iP 4 tak GSM II (cetl jsem ze GSM III nejde sparovat s iP4). Staci mne kdyz se telefon sparuje pomoci bluetooth. Rad bych pouzival 2 tel - blackberry a iP 4. Rad bych od Vas dostal info, co mne chybi, co mam koupit a nezlobil bych se za link do eshopu. Instalacni manual by se taky hodil, ale to se bude muset asi nakpnout pres VAG, co?
Srpen 9, 201213 r může se použít i novější jednotka GSMIII, ta podporuje všechny telefony.. pokud má telefon rsap připojí se jako vzdálená sim, pokud nemá připojí se klasickým profilem.. Upraveno Srpen 9, 201213 r od Milhausek
Srpen 9, 201213 r pokud máš starší typ Bolera tak ti nepojede korektně telefonní seznam - prakticky nemožné z telefonního seznamu volat... po montáži je nutné auto nakodovat..
Srpen 9, 201213 r Fajn, muzu koupit toto? http://www.skoda-dily-skladem.cz/katalog/20-citigo/bluetooth-hf-sada-vw-skoda-7p6035730f/ Jestli ne tak prosim poslete odkaz na spravnou jednotku. Dekuji
Srpen 9, 201213 r navíc to uvádějí pro Citigo, nejsem si jistý jestli Citigo má vůbec origo HF a to nemluvím o držáku Upraveno Srpen 9, 201213 r od Milhausek
Srpen 13, 201213 r Sice tam maji uvedeno na Citigo, ale je to universalni. Koupil jsem to od nich a s iphonem 4 mi slape v moji fabce perfektne. Rossiny11: Pokud mas SII s original radiem, tak Ti tahle HF sada pujde v pohode. Je potreba mit jen originalni radio a canove vedeni (OII, FabII, SII atp....) Upraveno Srpen 13, 201213 r od pegan
Září 15, 201212 r Zdravím, pánové. Mám v SII namontované rádio SWING a dokoupil jsem si originál Bluetooth. V servisu mi vše namontovali bez problémů, jen si nevědí rady s připojením mikrofonu. Sami se asi stydí za to, že nevědí a pořád něco řeší cestou pokusů a omylů, což mne už nebaví. Z časových důvodů nechci jet jinam a jinak jsou chlapi v servisu super. Víte někdo, kam se mikrofon připojuje, respektive, jestli někdo máte schéma připojení mikrofonu k rádiu Swing? Děkuji Zdravim, tiez mam zaujem o doinstalovani bluetooth do superb comb i, poslite prosim oznacenie bluetooth jednotky resp. sady, ktoru je potrebne dokupit. Dekuji
Duben 8, 201411 r Mam v aute SWING radio. Este som nepozeral pod sedacku spolujazdca. No chcem sa najprv opytat. Vraj niektore jednotky su uz s BT, len nie je aktivovany a da sa dodatocne naprogramovat cez VAG. Mam MaxiDota, len ci sa mi vobec moj Samsung Ace 2 sparuje so SWINGom. Dik za odpoved.
Prosinec 4, 201410 r Ahoj, mám dotaz a předem se omlouvám, jestli jsem někde přehlídl odpověď k tématu. Mám SII (koupeno s Columbem). Jelikož by v autě dlouho nevydržel, vyměnil jsem za Swing. Telefon najdu, spáruju a funguje i přijmutí - na maxidotu se zobrazí název telefonu, síť, baterka i signál. Nejde ale mikrofon a jednotka hlásí chybu/neexistenci mikrofonu. Než jsem Columba vyndal, fungovalo hlasové ovládání navi (telefon jsem nezkoušel, a proto někde mikrofon asi je (pokud nebyl integrovaný v Columbu). Nebo je možné, pokud bylo auto ve výbavě s navi, že by mikrofon ve stropě automaticky nebyl, protože by využíval mikrofon přimo z navigace? V servisu mi BT zapli, ale mikrofon se jim nepodařilo rozchodit s chybovou hláškou závady. Díky za info. Upraveno Prosinec 4, 201410 r od spacik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.