petr vlach Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) Nene,nalij to tam před tankováním,protože se ti to pěkně při tankování rozmíchá.Když to dáš teď,tak si myslím že se ti to pořádně nepromíchá.Myslím si že by to sedlo na dno a hned by si to vypálil.Můžeš to ale zkusit,tím nic nezkazíš.Píšou že nevadí když se dávka přežene. Editováno: 6. Únor 2012, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 dobře díky za rady.dam to tam a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Tím nic nezkazíš.Mrskni to tam a uvidíš.Já dávám vždy při tankování a krošku víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 tak jsem to tam šoupnul a autem jsem aspon chvíli houpal aby se to trochu promíchalo.snad to bude mít učinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Poklud máš Vif tak to určitě po chvíli poznáš.Aspoň já to tak mám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 mě jde hlavně o to abych ráno nastartoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 No všat na to, to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) tak jsem to tam šoupnul a autem jsem aspon chvíli houpal aby se to trochu promíchalo.snad to bude mít učinek Vif sa v nafte rozptyli netreba triast -houpat autom. Ale treba sa ist povozit cca 10Km abi sa ti ta nafta+aditiv dostali do palivoveho filtra+cerpadla. Abi si RANO nastartoval. Editováno: 6. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 jinak mam aditivum sheron ale výrobce je uveden VIF je to to co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 takhle to vypadá : http://www.auto-kosmetika.com/product/aditiva-do-nafty-a-benzinu/vif/aditiva-vif-super-diesel-aditiv-zim/225 Jinak nevadí v jakém pořadí to dáš.Já taky kolikrát zapomenu a jebnu to tam až po tankování.To se rozptýlí nemusíš se bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 já mám tohle http://www.mazivashop.cz/product/sheron-super-diesel-aditiv-1-litr:200/ a jako výrobce je uvedeno VIF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 no já bych řekl že výrobce je sheron.Každopádně ať tak či tak není to ten výrobek co jsem měl na mysli já a Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 8. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 no na tom obalu je výrobce:VIF s.r.o.,Volutová 2523,Praha 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Aditiva ktore pouzivam Ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Tak jsem se konečně dokopal ke koupi toho paliváku, vzal jsem Bosch a co jsem hledal na foru vymenu tak jsem našel jen takovou tu vlozku (jako u olejovýho), mě v Kelly dali celou "plechovku" - jak to mám vyměnit? Normálně jenom odpojim ze starýho filtru hadičky a ty pak zapojim na novej? Jak tam filtr drží, na nějakym šroubu? A musím předtím odsát naftu z toho starýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Odpojíš hadičky a do nového filtru naliješ naftu. Pak nasadíš hadice a raději 5x otoč klíčem aby se nasála nafta a filtr se naplnil. Pak by jsi měl nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 ok, díky, na co je dole na tom filtru takový to víčko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 na odvodnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.