herrkomisar Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Zdravím všechny mám tu opět jeden špek,snad mi ho pomůžete rozlousknout. Jde o to že jsem měnil už asi 10x pojistku na výhřev zadního okna,ale né kvůli tomu že praskla ale proto že se ten plastík na pojistce docela dost seškvařil.Pokud mám zaplé vyhřívání zadního okna pojistka je teplá jako prase.Což si myslím že je chyba. Nemám ani šajnu proč se tohle děje,co taky nemám v autě je minimax,kterej bych ani kdybych ho měl nerad použil. Pojistku jsem tam prozatím žádnou nedal. Octavia 97 Poradte at se nestane něco špatnýho nestane,díky. Editováno: 31. leden 2012, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Niekde mas vysoky prechodovy odpor preto sa tavi plast na poistke. Pozri piny co su v poistkovej skriny ci nie su roztiahnute. Nedavas tam slabu poistku? napr 5A??? Editováno: 31. leden 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 To s tou hodnotu je blbost, s tím přechodovým odporem ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Na výhřevu mám 25A pojistku.dnes jsem prohlížel piny ale vypadají také ok.kontroloval jsem je i zezadu pojistkové skříně. jen co jsem si všiml tak na místě č.27 mám jen na levé straně pin na pravo není pin s drátem,k čemu je č.27 ted nevím.ale je to od prvopočátku,takže to je asi dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Poistka c27 je na zadny stierac ktori ti nemas. Treba skontrolovat ,spinac vyhrevu,kable zadneho skla. Mas aj vyhrievane spetaky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Jj,stěrač nemám,ale pojistku na pozici 27 vraženou mám :-) Sedadla jsou bez výhřevu. Na spínač kouknu i na kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) Na pozicii c27 v poistkovom boxe mas len jeden pin. Pytal som sa ci mas VYHRIEVANE SPETNE ZRKADLA!!! Nie sedacky. Sedacky nemaju nic spolocne s vyhrevom zadneho okna. Editováno: 1. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) Aha špatně jsom čital. Víž že ani nevím jestli jsou zrcátka vyhřívaná,jak to zjistim? .jsou v eletrice,jako i okna.možná asi budou vyhřívané. Editováno: 1. Únor 2012, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 jestli jsou v el. tak jsou i vyhřívané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) Ked su elektricky nastavitelne spetaky tak su aj vyhrievane. Potom treba skontrolovat aj kabelaz ktora ide do spetnych zrkadiel L+P strana. Editováno: 1. Únor 2012, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Vyřešeno,byl špatný pin přímo u pojistky v boxu,takže přepinováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.