Publikováno Únor 1, 201213 r Zdarec.Hledal jsem v tématech ale nic co by se týkalo mé věci tu nejni.Totiž zajímalo by mě jestli někdo z vás neřešil výměnu plastových mřízek ve spodní části nárazníku na předface fabii za tahokov.Hlavní masku jsem vyřešil i s otvíráním ale ten spodek mě nejako nenapadá. Za případné rady,porady atp děkuji. Vážně jsem to tu hledal ale jestli to tu někde je tak mě nekamenujte. .
Únor 3, 201213 r ahoj, ja to řešil jen přidělaním tahokovu na puvodní mřížku a přidrátováním tenkým drátem stejn barvy, takže to nejde vidět, jdou trochu vidět ale původní žebra ale ty mužeš odžezat a nechat si tam třeba jen na každám kraji jedno k přichycení. Upraveno Únor 3, 201213 r od michalhajek
Únor 4, 201213 r Autor Tak tedy zdarec. Vše jsem ke své spokojenosti vyřešil,jak velkou mřížku pod SPZ tak menší na stranách u mlhovek.Byla to sranda jen musí člověk trošku přemýšlet .Tahokov co jsem koupil byl vysoký lesk a já to musel ještě ladit do matu ale vyšlo to a jsem HAPPY .Přemýšlím ještě o 3D karbon folii mám to v hlavě ale jen aby to samé byla i realita . Něco už na FÍBÍ mám ale to je od Milotecu a moc mě tpo neirituje tak svńad to změním k lepšímu.
Únor 7, 201213 r Autor Zdar.Mlhovky jsem nechal kde jsou ale mřížku jsem dával z toho tahokovu.Jedná se ale jestli máš předface nebo po.Mřížky jsou totiž rozdílné.Já mám z r.2000 a tam to šlo.Foto a postup když tak dodám ale jak by se to dělalo u faceliftu jsem nepřemýšlel.
Únor 8, 201213 r Autor Zdar,tak u RS to je už jiný,já to mám takto: Upraveno Únor 8, 201213 r od baraba13
Červen 28, 201213 r Autor Zdar.Nevím jestli jsi si to uvědomil ale toto je sekce FABIA .Horko těžko bude mít majitel Fabči mřížky na Supíka. Upraveno Červen 28, 201213 r od Luďa Inzerát, na kterej je tohle reakce sem smazal.
Červen 28, 201213 r Zdar.Nevím jestli jsi si to uvědomil ale toto je sekce FABIA .Horko těžko bude mít majitel Fabči mřížky na Supíka. tomuto komentu trocha nerozumiem ...
Srpen 10, 201213 r Zdar,tak u RS to je už jiný,já to mám takto: Ty joo, tak to je paráda, já to taky před lety řešil na Fabii 1.4 MPI , na poprvé jsem vyřezal vše a nalepil tahokov, ale neustále mi to padalo dolů....pak jsem našel nějakou středovou mřižku a vyžezal jsem to jen ob 2 žebra a už to bylo o.k.. Ty u mlhovek jsou taky řešené elegantně! Já odřízl zadek a přilepil tahokov...to drželo v pohodě...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.