baraba13 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdarec.Hledal jsem v tématech ale nic co by se týkalo mé věci tu nejni.Totiž zajímalo by mě jestli někdo z vás neřešil výměnu plastových mřízek ve spodní části nárazníku na předface fabii za tahokov.Hlavní masku jsem vyřešil i s otvíráním ale ten spodek mě nejako nenapadá. Za případné rady,porady atp děkuji. Vážně jsem to tu hledal ale jestli to tu někde je tak mě nekamenujte. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 (editace) ahoj, ja to řešil jen přidělaním tahokovu na puvodní mřížku a přidrátováním tenkým drátem stejn barvy, takže to nejde vidět, jdou trochu vidět ale původní žebra ale ty mužeš odžezat a nechat si tam třeba jen na každám kraji jedno k přichycení. Editováno: 3. Únor 2012, autor: michalhajek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 4. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Tak tedy zdarec. Vše jsem ke své spokojenosti vyřešil,jak velkou mřížku pod SPZ tak menší na stranách u mlhovek.Byla to sranda jen musí člověk trošku přemýšlet .Tahokov co jsem koupil byl vysoký lesk a já to musel ještě ladit do matu ale vyšlo to a jsem HAPPY .Přemýšlím ještě o 3D karbon folii mám to v hlavě ale jen aby to samé byla i realita . Něco už na FÍBÍ mám ale to je od Milotecu a moc mě tpo neirituje tak svńad to změním k lepšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 ahoj, krytky mlhovek taky řeším, tak se poděl jakjsi na to šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Zdar.Mlhovky jsem nechal kde jsou ale mřížku jsem dával z toho tahokovu.Jedná se ale jestli máš předface nebo po.Mřížky jsou totiž rozdílné.Já mám z r.2000 a tam to šlo.Foto a postup když tak dodám ale jak by se to dělalo u faceliftu jsem nepřemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalhajek Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 mam RS 12/2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 8. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 (editace) Zdar,tak u RS to je už jiný,já to mám takto: Editováno: 8. Únor 2012, autor: baraba13 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 28. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 (editace) Zdar.Nevím jestli jsi si to uvědomil ale toto je sekce FABIA .Horko těžko bude mít majitel Fabči mřížky na Supíka. Editováno: 28. Červen 2012, autor: Luďa Inzerát, na kterej je tohle reakce sem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Zdar.Nevím jestli jsi si to uvědomil ale toto je sekce FABIA .Horko těžko bude mít majitel Fabči mřížky na Supíka. tomuto komentu trocha nerozumiem ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 29. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Je to reakce na přípěvek (inzerát) ještě než byl Luďou smazán. Asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 29. Červen 2012 Sdílet Vloženo 29. Červen 2012 Aha, už rozumiem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Zdar,tak u RS to je už jiný,já to mám takto: Ty joo, tak to je paráda, já to taky před lety řešil na Fabii 1.4 MPI , na poprvé jsem vyřezal vše a nalepil tahokov, ale neustále mi to padalo dolů....pak jsem našel nějakou středovou mřižku a vyžezal jsem to jen ob 2 žebra a už to bylo o.k.. Ty u mlhovek jsou taky řešené elegantně! Já odřízl zadek a přilepil tahokov...to drželo v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.