carbon11 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdravím, rád bych si polepil okrasné dřevěné lišty na dveřích a mnohem lépe by se to dělalo, kdyby šli dolů... neví někdo, zdali jdou nějak vycvaknout, případně z jaké strany je zkusit vypáčit?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Musíš demontovat tapecírunk. Pak ty lišty vycvakneš a jsou tam dokonce takové kontra plíšky které musíš sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbon11 Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 existuje někde nějaký postup na sundání ?, protože jak na to koukám netuším kde by se dalo začít Díky za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Sundat kryt z madla a pod ním jsou 2 nebo 3 šroubky. Zaleží na kterých dveřích. Na spodní straně tapece je 1 nebo 2 torxy. Vše povolit a pak hrubou silou nejlépe zaspodu vycvaknout tapec. Pak povolit dráty a táhlo na kliku. Montáž je opačná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbon11 Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 díky za radu, ještě jak je to u madle řidiče ?? jak se dá sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 v místě jak držíš madlo při zavírání je takovej kus plastu cca 10 cm to musíš vytlačit směrem ven z auta a pak madlo ze zadu hrubou silou podebereš a vycvakneš ho nahoru,odpojíš elektriku a je venku podním jsou tři šrouby na křížák a dole na dveřích jsou torxy jeden nebo dva dále postup viz žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carbon11 Vloženo 8. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 super, povedlo se mi sundání na dveřích řidiče, ale mám problém s ostatnimi třemi madly, nejdou mi otevřít, zkoušel jsem plochým šroubovakem ze spodu, ale nějak se jim nechce... co je špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Mě to šlo nejlíp tak, že jsem si vzal pevný nůž který se neohne, zámačkl jsem okrasnou lištu na dveřích (tu vnitřní), tím se ti udělá prostor mezi vrchním koncem madla a tou lištou. Mezi to dáš nůž, který jsem obalil do kapesíku abych to nepoškodil a zapáčil jsem, šlo to poměrně pěkně vycvaknout. Neměl by jsi tam nic zlomit, je to všechno poměrně pevné. teda alespon když to nebudeš dělat v mínusových teplotách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Zaber jde to. Jsou tam 3 plechové klipy co drží ten kryt, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.