MikeD Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Zdravím, má někdo stejný problém...? Nastartuji...motor jede pravidelně a relativně tiše...,ale když ujedu tak 1km...tak slyším z motoru takové cvakání..tik....tik......tik...když zastavím tak pak už to svaká i na volnoběh....nevím co by to mohlo být...bojím se o rozvody (bylo děláno před 30tis km), nemůže tam cvakat nějakej zoubek nebo něco...jestli se třeba nepotkal řetěz...nebo já nevím...jde to jakoby ze strany u vodící kladky klíňáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeD Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 tak jsem byl v servisu a řekli mi, že je to DVOJHMOTA....prej mě čeká výměna spojky asi....můžete mi prosím někdo napsat co vše mám teda vyměnit?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 a co mas za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 (editace) nejlíp dát celej set, setrvačník + spojka s přítlačákem + ložisko. Ted jsem to dělal někomu na OII 103Kw i s prací za 18 tis jestli máš najeto něco kolem 150 tis km tak to je normoš. Editováno: 16. Únor 2012, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.