rici 316 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Dobrý večer, mám octavii ll 2.0 103Kw a nejde mi žhavení. Lépe řečeno nejde proud do řídícího relé...pojistky jsou vše ok!!! Do relé je připojen silný bílo-červený kábl a proud tam není!!!. Můžete mi někdo prosím poradit? Hledal jsem ho kam vede,ale ve svazkách se mi ztratil.... podle mě by tam měl být stálej proud...ale není tam. Připojil jsem na něj proud přímo od baterky a žhavení funguje,ale nevím jestli to tak může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 A co hlavní pojistka v E-boxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rici 316 Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) E-box ...tak na něj je vše ok...všechny pojistky jsou ok. Editováno: 6. Únor 2012, autor: rici 316 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Pokud je poj. Ok, tak potom musí být napětí na relátku....Takže asi není OK, nebo špatně měříš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.