Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

zdravim

nic podobne som na fore nenasiel,iba same benziny sa tu riesili. dufam ze sa tu najde niekto kto mal podobny problem a dokazal ho vyriestit lebo uz si neviem dat radu.

mam 1,9TDI PD 74kw ATD 4x4 2002. pri teplote motora pod 90 stupnov mam vzdy problem s otackami, skacu od 900 do 1000, akonahle sa teplota dostane na 90 tak problem prestane. problem vznikol zhruba v odobi ked sa my stalo ze my dosla nafta a par krat som natocil motor "na sucho".motor nezdochyna, pri normalnej teplote ide ako ma, len sa my zda ze my klesla maximalna rychlost, uz sa nedostanem nad cca 170km/h, nejazdim tak,len som skusal ci sa stalo nieco aj s vykonom motora. VAG je uplne v poriadku,ziadna zavada. bolo cistene turbo a meneny podtlakovy regulator turba.

budem velmi vdacny za radu

dakujem

EDIT:

jedna sa samozrejme o otacky pri volnobehu,

Editováno: , autor: Wojnar
Nevíš proč je tady tlačítko "Editovat"?
  • o 3 týdny později...
Vloženo

tak a problem je vyrieseny.aspon zatial sa to tak tvari(2 tyzdne OK), dufam ze to vydrzi. bola to nafta (tankovane fuel save na SHELL) + STP DIESEL INJECTOR CLEANER tiez kupovany na SHELL. vrelo neodporucam podobne "aditiva".pre istotu som zmenil aj miesto tankovania. prikladam obrazok palivoveho filtra v nadrzi a porovnania cistej a mojej nafty...

post-28114-0-19589600-1330265824_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...