Tomáš Vokoun Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Mám O1 / 2003 a před týdnem mi začaly pořád svítit přední mlhovky (kontrolka, přepínač a i reálně vpředu světla). Jako bych mel knoflík stále povytažený. Zezačátku to reagovalo na několikeré klepnutí do přepínače, teď už nepomáhá nic - takže tipuju na mechanický problém kolem přepínače a ne software nebo něco dál. Myslel sem že je nějaký spečený kontakt v přepínači, rozhodil sem ho, byl čistěj a preventivně jsem ho pročistil; ale přád to stejné. Nevíte jaké piny na přepínači ovládají přední mlhu (že bych si je proměřil), případně kde jinde hledat? Kupovat jen "preventivně" nový přepínač se mi nechce a nikoho v okolí se stejným na vyzkoušení bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Ve věci sw můžeš být klidný. Nic takovéhu u OI není. Schéma spínače máš tu: Přední mlhovky: Přední světla: Pro úplnost, zadní světlo levé: Nemusíš spínač hned kupovat. Stačí známého s OI a spínač si půjčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vokoun Vloženo 9. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Diky, konakty NL a Xr byly pořád spojené. Tak jsem to znovu rozhodil a příslušný plíšek trochu ohnul. Už se to chová způsobně. Možno zamknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.