Venki Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Mám OII 2005, 2,0 FSi, a chtěl bych taky nový vzhled - pasuje ke Columbusu Je schopen mi to někdo zbastlit v Brně případně Ostrava a okolí? Díky za odpověď... P.S. Našel jsem nějaký návod v angličtině, chybí tám dost fotek, uměl by z toho někdo dostatfunkční návod? http://www.briskoda.net/forums/topic/277700-step-by-step-retrofit-fl-climatronic-module-to-prefl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricklucas Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Dobry den chcel by som si vymenit climatronik z OCT2 facelift na OCT 2 rocnik 2007...co na to potrebujem je to fin. narocne dakujem za kazdu odpoved . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricklucas Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Rocnik2007 Editováno: 31. Březen 2015, autor: patricklucas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 je důležitý modelový rok, pokud máš 2008 tak teoreticky stačí pouze panel klimatizace a přepinovat napájení, jinak je to na předělání topení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) Ahojte, laboruji nad překopáním na FL climatronic. Mám Scouta 10/2008. Koukám po panelech, ale je tam několik typů. 3T0907044BL 3T0907044BE 3T0907044BS 3T0907044AS 3T0907044N atd. Mám teď možnost sehnat za dobrou cenu ze Supa II právě s tím koncovým označením BL. Je to jedno nebo je potřeba konkrétní panel s koncovým označením? Díky Editováno: 26. Duben 2015, autor: dj_diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Koncovy index rozlisuje typ panelu podle vybavy. superb mel vyssi moznosti (vyhrivani predniho skla, ventilace sedadel), kterou octavia nikdy nemele. Nicmene, typ BL je obyc s vyhrevem, bez webasta. Takze namontovat pujde urcite a bude vyhazovat asi 2 chyby, jedna bude komunikace s BCM, protoze mas v aute centralni jednotku BSG a pak ti bude chybet cidlo kvality vzduchu. Vliv na funkci to nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 (editace) To je výborná zpráva. Ještě mám dotaz ohledně zobrazování na rádiu. Mám tam dané VW RCD-510. Stará klima nezobrazovala, psal jsem i téma, takže teď by to teda mělo být OK? Jednotku BSG mám 3C0 937 049 AJ. Ale předpokládám, že nový panel klimy se pokouší najít BCM, tak proto ta chyba, že? Dokódovat to nijak nepůjde? Ještě přidám jeden dotaz. V nabídce jednoho prodejce jsou i indexy AS AL. V popisku je následující: Náhrada: 3T0907044AL Popis: zobrazovací a obslužná jednotka s řídící jednotkou pro elektronickou klimatizaci pro vozidla s vyhříváním sedadel bez nezávislé topení s předehřevem motoru barva WHS saténově černá/bílá Co je předehřev motoru a jak zjistím, jestli tam je nebo není? Pak teda s indexem N, ten je bez toho předehřevu: Náhrada: --- Popis: zobrazovací a obslužná jednotka s řídící jednotkou pro elektronickou klimatizaci pro vozidla s vyhříváním sedadel bez nezávislé topení barva WHS saténově černá/bílá Editováno: 26. Duben 2015, autor: dj_diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Přesně tak, hledá BCM a ona tam není. Předehřev motoru byl až od určitého MR a to 2008 určo nebyl. NA Boleru ti to už zobrazovat bude, to jsem ti snad psal i já... ale třeba na RNS 510 je to otázka zpoždění cca 2s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 OK. Super. jen jsem se ujišťoval, abych nekoupil nefunkční krám. Takže když tam dám i tu verzi s tím předehřevem, tak to bude chodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Bude, jen tam budeš mít nefunkční tlačítko a moožná další chybu, protože to bude hledat nějaký bezmek k tomu výhřevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tlačítko tam nevidím. Je to tenhle: http://auto.bazos.cz/inzerat/46988996/CLIMATRONIC-skoda-octavia-superb-yeti.php Pak s indexem N: http://www.kupimauto.eu/skoda-superb-2-ovladac-klomatroniku-3t0907044n-id5186851.html Nevidím v nich rozdíl. Co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Tak si to trošku pletu, tenhle předehřev se nezapíná tláčítkem... Takže je to putna a ber ten nejhezčí, přepinuj napájení a přeju příjemné užívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Tak jsem hledal, co kde to mám přepinovat... Máš na mysli celý konektor nebo přepólovat některý z pinů? Kdybys měl prosím schema, bylo by to super. Zatím jsem to nerozebíral a na nový panel čekám. Takže je to zatím teoretická příprava. Edit 12.5.2015: Panel 3T0 907 044 AS dorazil. Přehodil jsem panel, vypadalo to tak, že nebude potřeba nic předělávat. Mám ale jeden problém. Po vypnutí a vytažení klíčku, to skočí na nějaké nesmyslné nastavení - horní ofuky a vyplá klima a teplota 20°C. Zapnu automatiku, chladí to, vše se normálně zobrazuje. Na anglickém foru jsem se dočetl, že je potřeba vyřešit pin 16 a 20. Nevíte, co je tím přesně myšleno? Případně, jestli nemáte schemátko, pak bych to vyluštil sám. Edit 29.5.2015 Našel jsem konečně čas si auto napojit na VAG a odstranila se chyba "samonastavování". Po nakódování už zůstává původní nastavení, ale ne úplně vše. Tedy: Teplota - OK, zůstane poslední nastavená Výhřev sedadel - občas se stane, že zůstane zapnutý, i když nebyl předtím za jízdy vůbec spuštěn AC - OK, rozsvítí se, když před vypnutím svítilo DUAL - Vypne se, i když před vypnutím svítilo AUTO - toto je hlavní problém. Vždy, když za běhu zapnu tlačítko "auto", vypnu motor, vytáhnu klíček, pak znova otočím klíčkem, tak se nerozsvítí. Poraďte mi prosím, jak to mám nakódovat nebo co udělat jinak (třeba v zapojení), aby to fungovalo? Dále se neukládá nastavení, když vlezu přes "setup" v RCD-510, nastavím délku zobrazování na 3 sekundy, tak po znovu otočení klíče zůstane původní hodnota 5 sekund. Díky. Editováno: 29. Květen 2015, autor: dj_diablo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj_diablo Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) No to je pěkná haluz... Jak máš panel nakódovaný? předpokládám, že jsi si našel jaký pin přepinovat obrázky tady Protože já jsem udělal jen tohle, nakódoval a bylo... tohle je velice divné chování Editováno: 30. Květen 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VYZYVATEL Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Ahojte. kupil som si vsetko co treba a buduci vikend sa chcem pustit do toho. Kamos ma servis ale ohladom kodovania sa moc do toho nevyzna. Viacerí tu pisete,ze ste to nakodovali a hotovo. Vie mi prosim niekto napisat postup kodovania? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 cau hosi prehodil jsem predface panel za face a vsechno funguje,je yapotrbi to nejak teda kodovat nebo neco prepinovat?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 tak zmena,vse funguje ale nepamatuje si posledni nastaveni a dobu zobrazovani,mam teda prohodit ty dva dratky viz vise a tot vse nebo jeste nakodovat?poradi nekdo kodovani?mam rok 08 8mesic diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 tak sem prehodil ten kablik,druhy nechal zaslepeny a vypada to ok akorat pres diagnostiku to pise chybu 13701456 omezeni funkce kvuli chybejici odezve U111100 co to znamena?cidlo kvality vzduchu? kodovani panelu mam 000000002 je to cajk?diky hosi za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 hosi nikdo neporadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Vzdycky tam budou dve chyby, 1 je odezva od bcm, te te zbavi treba Ferda, 2 je chybejici cidlo kvality vzduchu, to se da koupit a dodelat, kodovanim se to odstranit neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Tak jsem testoval take FL panel. jenže nespina mi klimakompresor asi. 1.9tdi 77kw BKC neco prepinovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 (editace) napájení jsi přepinoval počítám, víc se tam s pinama nedělá... býval ale problém s kompatibilitou motorové jednotky... zkus třeba rolbaře Editováno: 13. Srpen 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Ano prepinoval jsem pin 16 na pin 20 podle odkazu co tu byl..ale zadna zmena jelo to stejne i pred pinovanim tak nevim.. no ta jednotka me děsi do toho se mi moc nechce pokud bych ji musel menit... jednotka pak nekomu nechat prizpusobit no to by asi nebyla nejlevnejsi zalezitost a to vse jen kvuli jinemu panelu klimy ktery funguje jen nesepne klimu.. škoda. psal jsem klukum tady na forum ale obavam se ze potvrdi že je třeba vymenit jednotku BKC stim prej maji problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak bkc stim ma problem a menit kvuli tomu jednotku motoru to uz je trosku ulet... tak asi pro me toto omlazeni nehrozi... nelze nebo nezkousel nekdo prehrat soft stareho climatroniku do toho noveho ?? typuju že jde jen o softwerovy problem ne ? že ho jednotka nebere . neukamenujte me za mou hloupou otazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.