Únor 21, 201213 r Jak už jsem psal ... to mě ti číňanci na*rali,že nemají kombíny Ten difuzor to už je jiná káva,ale ty v nárazníku jsou holt parádní ... aletak nebudu to hrotit Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Únor 27, 201213 r Autor Diky , no nevypada to spatne ani s seriovym naraznikem ,akorat jsem zvedavy jak vyresil odrazky. Ja tusil ze tam bude skovq poznavacka v MB byli vzdycky o krok napred
Únor 27, 201213 r Kluci vím, že to sem moc nepatří, ale nevíte jestli neni v plánu výroba tá přední masky ve stylu včelích pláství i na F2 facelift??
Únor 28, 201213 r Tady je asi ta cervena sportline, o ktere jste se bavili. Foceno v listopadu v MB. No prosim, aspon je videt, ze nekecam. A ano, je to ona.
Únor 28, 201213 r Autor Maveriku , ja bych nikdy neřekl že kecaš, už jsem si všiml že co se tyče škodovek tak toho viš opravdu hodně
Březen 25, 201213 r Autor Panove, zase jsem se v tom štoural , co myslite , co je na tom jinak než u nas
Březen 25, 201213 r Jozzi to je dost dobrý nápad ... takže ten seznam se rozšiřuje .... to je hnus .... furt něco Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 25, 201213 r Jozzi .... já se z tebe po**** :'> :: ale jo chci je!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 25, 201213 r Jsem zvědav na cenu ..... tak informuj!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Březen 25, 201213 r Panove,založil jsem toto tema,jelikož jsem uvažoval o dovozu některych věci z činy, samozdřejmě nic neni uzavřene,pořad se jedna,ale je to na velke kafe a dlooooouhe cigaro Jinak prozatim foto pro ty co ještě se s tim nesetkali (mezi nami,ja normalně slintam ) Vypadá jak model Monte Carlo http://magazin.vybersiauto.cz/novy-akcni-model-skoda-fabia-monte-carlo.html Upraveno Březen 25, 201213 r od Petryeti
Březen 25, 201213 r Autor Monte to neni tam je velky rozdil , uz jen ve vzhledu . To cervene to je jinrui neco jako nase ambientka skombinovana se sportlinem
Březen 25, 201213 r Ten odkaz vede na MC, jen je ten odkaz jaksi vic nez rok starej... EDIT: Sorry, spatne jsem pochopil prispevek vyse... Takze beru zpet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.