Přejít na obsah

Středový panel prosím o radu

Ave já

Doporučené příspěvky

Zdravím lidi. Před dvěmi dny jsem si koupil Octavii 1 a potřeboval bych sundat středový plast co je kolem radia klimy a tlačítek. Byl tam totiž telefon a držák je přišroubovaný mezi digi klimou a právě tím plastem. Nechci nic urvat, tak prosím o radu, kde jsou nějaké šroubky nebo packy a pod. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslíš octavia 1 facelift nebo předfacelift? Také nevím co přesně myslíš, jestli celý středový díl nebo jen ten rámeček? Každopádně jestli jen ten rámeček, tak u předfaceliftu je nejlepří zapnout tlačítko výhřevu zadního okna a tím prostorem co vznikne panel vyndat, ale snažit se spíše prsty než šroubovákem, jinak se lehko poškodí. U faceliftu je to podle mě o hodně lehčí, stačí otevřít popelník pod ovládáním topení a ta malá škvíra co vznikne mezi víkem popelníku a krytkou o které se podle mě bavíme je klíčová. Potom tam stačí strčit prsty, nahmatat okraj krytky a zatáhnou k sobě, podobně jako když se otvírají dveře kufru, ale pozor, nevyvrátit úplně, protože nahoře to drží také, tak to jen opatrně " vypáčit" . Snad to trochu pomúže :-) Kryštof

post-43534-0-81341200-1329475932_thumb.j

post-43534-0-95333600-1329475954_thumb.j

Editováno: , autor: Tetrosy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...