Ave já Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Zdravím lidi. Před dvěmi dny jsem si koupil Octavii 1 a potřeboval bych sundat středový plast co je kolem radia klimy a tlačítek. Byl tam totiž telefon a držák je přišroubovaný mezi digi klimou a právě tím plastem. Nechci nic urvat, tak prosím o radu, kde jsou nějaké šroubky nebo packy a pod. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) Myslíš octavia 1 facelift nebo předfacelift? Také nevím co přesně myslíš, jestli celý středový díl nebo jen ten rámeček? Každopádně jestli jen ten rámeček, tak u předfaceliftu je nejlepří zapnout tlačítko výhřevu zadního okna a tím prostorem co vznikne panel vyndat, ale snažit se spíše prsty než šroubovákem, jinak se lehko poškodí. U faceliftu je to podle mě o hodně lehčí, stačí otevřít popelník pod ovládáním topení a ta malá škvíra co vznikne mezi víkem popelníku a krytkou o které se podle mě bavíme je klíčová. Potom tam stačí strčit prsty, nahmatat okraj krytky a zatáhnou k sobě, podobně jako když se otvírají dveře kufru, ale pozor, nevyvrátit úplně, protože nahoře to drží také, tak to jen opatrně " vypáčit" . Snad to trochu pomúže :-) Kryštof Editováno: 17. Únor 2012, autor: Tetrosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ave já Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Jj díky už jsem to zespod potáhl a dobrý. Měl jsem samé Fordy, tak lítám i na foru. Je jiné než Forďácké, ale už se snažím radši číst než se hned ptát. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.