teodorpistek Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Dobrý den, rád bych se zeptal jak je tato motorizace citlivá na roztlačování, resp. jestli se to může dělat častěji např za studeného počasí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 no zdravé to pro auta s katem není páč do něho jde nespálený benzin, řemen to nemá tak nemá co přeskočit, já jsem to občas z nouze provozoval ale pro častější start bych to řešil opravou nebo kabely které jsem taky používal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teodorpistek Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 auto startuje dobře i za chladného počasí, ale myslel jsem že ulehčím baterce když stojím stále na kopečku. A jezdím jen krátké vzdálenosti... Dále jsem slyšel že se po roztlačení nebo startu s plynem musí nějak restartovat RJ, je tomu tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 jojo, zkus nestartovat pul roku, ulehčíš i startéru, kterej ti zahnije.. bože, takový zvěrstva co se mezi lidmi vyskytují.. proč bys ulevoval baterce, baterka je stavěná na to, aby startovala v zimě- pokud ti správně funguje dobíjení, tak ti baterka vydrží i v minus 20, pokud budeš s autem aspon ob den jezdit delší trasu, aby se dobila... stejně je po každé baterce za 3-6 let houby.. a baterku do feldy koupíš za 1000kč, tak na to kašli používej mozek a normálně auto nastartuj tak jak se to běžně dělá už desítky let- startérem.Stejně by mě zajímalo, jak bys to dělal- auto je ráno stuhlý, to samý olej, převodovka- to spíš tomu autu sakra ubližuješ, když to bude chytat přes kvalt... ke tvému druhému dotazu- feldu mám od roku 2004 a nic takovýho jsem nikdy neslyšel, ani nedělal a to jsem feldu už několikrát roztlačoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 To se dělalo na stovkách, že se pustily a chytly na rychlost Od toho tam ta baterka je. Jinak jako kolega Jirka. "Šetřílkové" by měli myslet hlavou a ne peněženkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.