Přejít na obsah

roztlačování skoda felicia 1,3BMM

teodorpistek

Doporučené příspěvky

jojo, zkus nestartovat pul roku, ulehčíš i startéru, kterej ti zahnije.. bože, takový zvěrstva co se mezi lidmi vyskytují.. proč bys ulevoval baterce, baterka je stavěná na to, aby startovala v zimě- pokud ti správně funguje dobíjení, tak ti baterka vydrží i v minus 20, pokud budeš s autem aspon ob den jezdit delší trasu, aby se dobila... stejně je po každé baterce za 3-6 let houby.. a baterku do feldy koupíš za 1000kč, tak na to kašli používej mozek a normálně auto nastartuj tak jak se to běžně dělá už desítky let- startérem.Stejně by mě zajímalo, jak bys to dělal- auto je ráno stuhlý, to samý olej, převodovka- to spíš tomu autu sakra ubližuješ, když to bude chytat přes kvalt... ke tvému druhému dotazu- feldu mám od roku 2004 a nic takovýho jsem nikdy neslyšel, ani nedělal a to jsem feldu už několikrát roztlačoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...