Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vlastním Škodu Octavia II - 1.2 TSI Prima, mám najeto 13 000 km a jsem sní spokojený, Problémy začali při ochlazení (venku až - 18), auto garážuji - mám tam na nule, takže není promrzlé. Začíná foukat vlažný vzduch po ujetí cca 15 km (na ukazateli 50 stupňů), prohřáté je až po ujetí 30 - 35 km a to za předpokladu, že jsem celý chladič zacpal kartonem (návrat ke Š 120). Pokud chladič nebyl ucpán , tak dokonce při stání na místě déle než 2 minuty teplota začala klesat z 90 na 70 stupňů. Samozřejmě s tímto souvisí zvýšená spotřeba cca o 1 l na 100 km a otáčkoměr nespadne, je na

1 000 otáčkách. Byl jsem na diagnostice v servisu a nezjistili tam žádnou závadu. Poradili mi, ať počkám, až bude tepleji a uvidíme.

Nevěděl jsem, že jsem si koupil auto, kde musím jezdit oblený jak na trasibiřské magistrále. Poraďte někdo, čím by to mohlo být?

Vloženo

Ty jo, někde jsem tu četl, že i na 1,2 TSi existují aktuálně dvě verze softwaru a ta jedna je zaměřená na topení. Na co je zaměřená ta druhá netuším, možná by bylo ideální, kdyby udělali jednu dobrou na všechno. :D Ale tak nemůžeme chtít všechno. :)

Psalo se tu o tom, ale jak jsem teď hledal, tak jsem to nenašel, jestli na to narazím, tak to sem ještě postnu.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Na roomstri 1.2 tsi ten isty problem. rucicka teplomera sa odlepi po 7-10km. Je to letny typ.... Na starej R4 kuri po prejdeni 500m a bez ohrievania na mieste. :kol-43:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...