srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Chtěl jsem se zeptat, zda je složitý vyměnit original koberec, co je na podlaze po celym interieru. Je mi jasný, že půjdou ven sedačky, což neni nic složitýho, pak středový tunel, tam nevim, jak je to se zapojenim zásuvky zapalovače a pak prahy, ale tam by snad neměl být taky žádný problém. Máte s tim někdo zkušenost nebo nějaký poznatky a postřehy na co dát pozor a čemu se vyvarovat? Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birnbaum Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 ahoj je to prace tak na vykend a je to pekna drina a stejne se my ten koberec varhankoval a nesel vyrovnat tak jsem to potom nusel podlepit a ted je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 srandek: A proc ho chces menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Já ještě nevim jestli ho vůbec měnit chci, jen se tak informativně ptam, jelikož mam možnost mít koberec z fabie RS. Já tam mam ještě totiž koberec takovej ten šedivej, podobnej co mívali felicie a teď se dává víc černej, připadá mi víc zátěžovej, vlastně stejnej, co je v kufru. Podle mě vypadá v interiéru líp a víc vydrží, ale možná je to blbost. Jak říkam, jen se ptám a asi jsem si to představoval moc jednoduše. Mě to přišlo, že to zas tak složitý neni, jelikož musí být vytvarovanej na ten tunel, kolejnice sedadel a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Aha, tak to nevim. Ja kdyz menil interier do cerna, tak jsem koberec menit nepotreboval, prijde mi stejnej jako v RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ty už ho tam zřejmě máš, nevim od kdy se tam dával, ale vim, že fabie z roku 2003 už ho tam mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja mam RV asi 7/2002. Nevim to presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 není pravda, že je to výměna na celý víkend. Je to práce na jedno poledne. Vyfrkat ven sedačky (pul hodiny), oddělat prahový lišty (pul hodiny), středovej tunel ven, potom odšroubovat ty dvě plechový vzpěrky, co drží palubku a koberec de ven...ještě oddělat kroužek kolem té zarážky pro plyn a je to..pak frknout novej koberec a zas to smontovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 není pravda, že je to výměna na celý víkend. Je to práce na jedno poledne. Vyfrkat ven sedačky (pul hodiny), oddělat prahový lišty (pul hodiny), středovej tunel ven, potom odšroubovat ty dvě plechový vzpěrky, co drží palubku a koberec de ven...ještě oddělat kroužek kolem té zarážky pro plyn a je to..pak frknout novej koberec a zas to smontovat... Tak nějak jsem si to představoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja mam RV asi 7/2002. Nevim to presne. Jo jo, zřejmě ho tam už budeš mít. Děda má auto z 9/2003 a má ho tam, je to víceméně ten samý co má v kufru postranách. Já mam v kufru taky ten černej, ale v autě úplně jinej šedivej, takovej víc chlupatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja mam v kufru uplne jiny koberec, takovy jako skutecny koberec Stejny jako je zezadu na operadlech zadnich sedacek. Na podlaze mam jiny... Jemnejsi a tmavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ja mam v kufru uplne jiny koberec, takovy jako skutecny koberec Stejny jako je zezadu na operadlech zadnich sedacek. Na podlaze mam jiny... Jemnejsi a tmavy. Tak to bude ten co mam já, pak se dával ten samej co je v kufru, jak píšeš "skutečnej koberec" a dává se do teď, má ho i Roomster a je ještě tmavší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Asi vypadam jak blázen, když tu řešim koberec , ale mě se opravdu víc líbí ten samý co je v kufru a připadá mi odolnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Cece tak to mas nejaky popleteny Ten, co je v kufru, se nikdy na podlahu nedaval A ani si nedovedu predstavit, ze by se daval, to by vypadalo strasne. Ale spis si myslim, ze oba mame namysli neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 a ja si myslim, ze dnes je hezky..... jinak mam v interieru ten cernej a v kufru jinej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jsme se do těch koberců nějak zamotali , rád bych našel nějaký foto, aby to bylo jasný, ale nedaří se. Koukal jsem Bobikovo fotky, jak má vyfocený pedály. Má tam ten koberec co mam já. Ten druhej ještě zkusim najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 a co se ti na mym koberci nelibi?.....je cernej?....... je....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 a co se ti na mym koberci nelibi?.....je cernej?....... je....... Ten tvůj je krásnej , ale spíš šedivej než černej Bohužel nemam u sebe důkazy, že teď dávají jinej, hoooodně podobnej tomu co je v kufru, tak tu debatu budem muset ukončit Ale já to vyfotim a uvidíte a ještě budete hojně měnit koberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 No jestli je stejny jako v kufru, tak ho urcite do kabiny nechci Ale foto by to chtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 cerna x sediva proste se hodi k tomu onyxu a je to stejny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 cerna x sedivaproste se hodi k tomu onyxu a je to stejny..... Víš co, máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 cerna x sedivaproste se hodi k tomu onyxu a je to stejny..... Víš co, máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ešte pred faceliftom chytré hlavy usúdili, že treba čo to ušetriť a tak Fabia dostala obyčajný koberec. Pekný fajný semišový je fuč. Ak nájdem fotku, pridám to sem ako názorný príklad. Edit: Takže tu je starý fajnučký semišový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Přesně, a právě to bylo už v tom roce 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A tu je ten drsný nepríjemný, čo ho nahradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.