Karel Kucera Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Dobry den, Nevi nekdo nahodou jak dodelat padla pod volant na Fabii 1.2 TSI DSG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 (editace) co jsem někde zahlédnul pádla mají samostatnou jednotku přímo v sobě a s BCM komunikují po LIN tak jak je tomu u MF volantu Respektive je to jedna jednotka jak pro volant tak pro MF tlačítka Editováno: 16. Únor 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Kucera Vloženo 16. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Diky za odpoved a jestli tomu dobre rozumim, tak uz musim jenom nekde koupit ty padla, protoze multifunkcni volat s ovladanim telefonu a radia uz tam mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Já mám s DSG najeto cca 30tis ale jestli sem si řadil manualně tak 2x. Takže Já bych pádla asi nikdy nepoužíval to můj názor :-) Jo a nejsou pádla součástí volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Taky bych řekl, že jsou součástí volantu. Mám je a využívám je sporadicky. Jenom když potřebuju podřadit z kopce. Při závodění na ně nemám čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 spíše koupit nový volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Kucera Vloženo 16. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Novy volant se mi kupovat nechce :-( , ale kazdopadne dekuji za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Hoj, záleží co máš v autě 1) mf volant - výměna volantu, na volant bez pádel pádla nedáš! Na foru sezeneš od cca 2000Kč (bez bagu - jen věnec volantu) 2) klasický volant bez mf -upravit zapojení: kroužek pod volantem je stejný, akorat musíš změnit zapojení. Po staru jde klakson do bcm, pro mf volant je ovladaný po linu - proto lze přehodit stavajicí drát klaksonu na lin (akorát se musí hodit na BCM ze svorkovnice A do B na pozici 17), pak na pojistku 22 (7,5A) napojit drát pro napájení mf jednotky přes kroužek volantu.Dále potřebuješ svazek pro mf volant pro mf jednotku a airbag. Pak někoho šikovného s kabelem VAG a je to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 A co takhle použít klasickou starou metodu? Tzn odvest si z řadící páky draty kontaktu +/- a ty napojit na spínače pádel paraelně? Já osobně mám ještě starou převodovku Aisin, nemám DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.