MISHKO Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 (editace) Nazdar páni ! Ako som hľadal tu na fore, tak som nikde nenašiel, možno to tu niekde je, tak sa vopred ospravedlňujem. Ide o silikonové ochranné púzdro na kľúč. Na obautodily.cz to už majú (http://www.obautodil...rs_modra-707026), no je to iba v modrej RS farbe. Nevidel to už niekto aj v inej ? Ja som zatial našiel iba toto http://www.parts4eur...oducts_id=1780. Bral by som, keby bola v nejakej sivej alebo striebornej farbe. Skúste niečo pohľadať aj na nejakých českých alebo slovenských stránkach. Dik Editováno: 16. Únor 2012, autor: MISHKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MISHKO Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Nenašiel nikto nič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) no pro mě je to tuzing barevná šprcka, eště tak ten kožene návlek co maj ob autodíly, ale to je jen na supa Editováno: 17. Únor 2012, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 http://www.escape6.cz/Ostatni/Barevne-prevleky-klicu/VW---Skoda---Seat/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendysek Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 dneska mi dorazil z Escape, uvidíme, sedí celkem pěkně a hlavně už mi klíče párkrát spadly, tak to snad ochrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Tak na OB autodíly právě přidávaj další barvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Jo jo taky jsem nato koukal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 (editace) Taky jsem se na to díval, ale ta cena (OB autodíly na aukru 270) se mě zdá šílená. Editováno: 24. Únor 2012, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McViper Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Já chcu ten žůžovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Hm, to je dobré: "- chrání před poškrábáním originální klíč" a co ten bordel, který se dostane mezi obal a klíč. Ten ho dokonale zničí. Jinak za mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Vyapadá to jak kondom na iPhone. Klíček radši každý týden otřu alkoholem a dávám si na něj pozor, než na něj navlíkat tohle. A až se klíček za pár let ošoupe, tak si prostě vemu druhej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.