devil Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s tím, že se příčný nosič uchycený na hagusech trochu hýbe. I když ho pořádně utáhnu, tak po vyvinutí určité síly rukou, se příčník pohne. Obávám se proto, že při vyšší rychlosti to může způsobit problém např. s lyžemi na střeše. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je normální, že příčník není přidělán na hagusy úplně na fest. PS: příčníky jsem zakoupil v orig. Škoda prodejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Takze urcite sa jedna o vyrobnu vadu. Priecnik musi drzat ako privareny. Ja pouzivam THULE a tie keby sa pohli s tym co mam na streche tak to by bola ina sranda http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Takze urcite sa jedna o vyrobnu vadu. Priecnik musi drzat ako privareny. Ja pouzivam THULE a tie keby sa pohli s tym co mam na streche tak to by bola ina sranda http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75990 hm, toto Thule buhužiaľ nie je. A pritom mi to predali priamo vo Škodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Ked som kupil FABIU tak mi dali tiez original (je to vidiet na foto) vtedy tam bolo oznacenie SKODA BY THULE. Mozno z dovodu setrenia zacali dodavat original prislusenstvo original SKODA vyrobene inym vyrobcom. Urcite to reklamuj alebo nech ti namontuju v SKODOVKE mozno v tom bude nejaka finta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Zdravim..byl jsem prodejce nosičů a autoboxů... Příčníky Škoda jsou samozřejmě také originál THULE, akorát to vyrábí pro škodovku s označením Škoda. Jinak ty příčníky by se po utažení neměly ani hnout. Takže je někde chyba. REKLAMOVAT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Ten nosič je originál Škoda? Pokud ano, tak má označení LAS620002 nebo LAS620002A. Protože to A na konci možná znamená změnu zrovna právě v tom, že ten nosič tam nedržel tak jak měl. Nicméně mi připadá divný, že když se to dotáhne tím momentovým klíčem na tolik kolik se to dle návodu dotáhnout má, tak to tam musí držet jako čert. Právě přemýšlím koupit tento originál a nebo Thule. Do chvíle, než jsem četl Tvůj příspěvek, tak mi originál připadal lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Koupil jsem originál Škoda (Thule). LAS 620 002A a naprostá spokojenost. Cena 3000 Kč. Samozřejmě se po dotažení momenťákem nesmí ani hnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír1977 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Koupil jsem originál Škoda (Thule). LAS 620 002A a naprostá spokojenost. Cena 3000 Kč. Samozřejmě se po dotažení momenťákem nesmí ani hnout. Na THULE stranke nie je ziadny nosic ktory sa k lyzinam dotahuje klucom asi je to nejake nove riesenie. Patky ktore mam ja sa dotahuju priamo na nosici nie je potrebny ziadny kluc. Este by ma zaujimalo ci sa tie origo skodovacke aj zamykaju a to by som videl ako spozorovat ci sa jedna o thule vyrobcu nakolko zamkove sady THULE su kompatibilne. Dalsia vec je T-drazka ktora sa objavi pri sundani tej ciernej gumy ktora je v nej natiahnuta. Neviem ci T-drazky su nejak normovane na rozmery ale kompatibilita s dalsim prisusenstvom je velke plus konkretne mam na mysli nosice na lyze a bicyklove nosice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 V katalogu Thule se najít nedá. Uzamykatelný je. Pro představu systému upnutí k hagusu a uzamknutí příčníku tu máš obrázek z Montážního návodu. V návodu je na konci napsáno, že nosič vyrábí a dodává firma AAS-AUTOMOTIVE. Systém upnutí do T-drážky nepoužívám, ale standardizovaná je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noremorse Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Zdravim, poprosil bych vás o radu...nevím, jaké mám koupit příčníky, vyhlídl jsem si http://www.auto-samolepky.cz/product_info.php/cPath/1027_848_877/products_id/4897 ale nejsem si jist, zdali jsou ty pravé. Respektive jsem koukal, že mám po otevření dveří takovou dírku jakoby do střechy, kam by se něco mělo vrazit...nevim, řiká se tomu fixpoint? Každopádně jsem si jistej, že nemám hagusy :-) díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugg Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) Jaký máte zkušenosti s originálníma od Škodovky - připadá mě, že maj dost vysoký patky: http://eshop.skoda-a...isplayErrorView event. Menabo Dozer + super cena, - nevím, jak sedej na hagusech a ve vlákně u Yetiho lidi píšou, že hučej http://www.hobbycar....=%28id=22210%29 Jetbag - pouze 2 zámky http://www.stresni-n...ag-6501-cz?wizz[1]=65&wizz[2]=2748 Editováno: 17. Únor 2012, autor: sugg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Já mám origo a jsem s nima spokojen, pěkně sedí, moc nehučí a montáž taky jde. Určitě za mě radím jít do origo a dají se sehnat nový za 2000 kč. Předtím jsem měl Hakry na Fabii, hučely i ve městě a pěkně poškrábaly hagusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) myslím, že hučí snad vše, mám neumana aero tyče hučej určitě bych ale šel do ALU tyčí, kovový hned reznou a pod plaste se to nafuguje, je to škoda peněz některý jsou nizký a pak může být problém s vázáním pokud dáváš pár lyží na sobě, tak se to může opřít o střechu mám dojem, že v bazari někdo abízí nový za málo kaček Editováno: 17. Únor 2012, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 A co THULE? Mají teď nějaký nový aerodinamický model? Taky teď řeším tuhle věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendysek Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 dneska mi dorazily origo, zatím jsem je nezkoušel, stály mě 2.200,- nový a podle provedení a klíčků to tipuju na thule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Kde jsi je sehnal za 2200? jestli to není tajný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Na Aukru jsou za 2200 kč http://aukro.cz/pricny-stresni-nosic-octavia-ii-combi-fabia-ii-com-i2124160824.html . Já jsem je od něj kupoval loni v květnu, ale tenkrát je prodával za 2000 kč. V origo krabici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendysek Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) jo, podle nicku to je on, komplet originál neporušený balení edit: teď mi psal, že je ještě má a má i na krátkou Editováno: 17. Únor 2012, autor: Jendysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Jak píšeš "komplet originál neporušený balení". Prostě o víc jak 1000 Kč levnější než přímo ze Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugg Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Díky moc za rady, objednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Originál příčníky mi hlavně hučeli (hvízdali) když byl vyndaný černý gumový pásek - kvůli nosiči lyží. Ale vzhledově jsou pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anatopij Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 jen nechápu, jak se vám podařilo origo příčníky namontovat. ten vnitřní imbus je tak titěrný, že jsem při montáži strhnul 3 ze 4. naštěstí je to řešitellné, udělal jsem si flexou na tom klíči čtyřhran a utahuji normálně klíčem 6. ale nadával jsem, jak to můžou tak vymyslet, nešlo to vybec dotáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.