miki966 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Zdravím všechny. Budu podstupovat výměnu motoru 1,4TDI r.v.2003 typ AMF.Mám možnost sehnat najetý s 85000km za 16 tisíc.Měl by být kompletně ustrojený.Chci se zeptat zda má někdo s podobnou výměnou nějaké zkušenosti,případně na co bych si měl dát pozor a na co se zaměřit.Kde by mohly vzniknout nějaké problémy atd.Výměnu mi budou dělat v servisu(není to autorizovaný) Mělo by se jednat o totožný motor.Tedy AMF. Díky za všechny odezvy na můj dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 problémy mohou vzniknout téměř kdykoliv a kdekoliv, musíš být optimista. pokud to budou dělat a přemýšlet u toho, tak problém nebude u stejného motoru. důležité je zkontrolovat věci jako je turbo apod., které bude lepší a hlavně aby nikde něbyl v trubkách bordel. pokud ti zbyly nějaké vstřiky na starém motoru dobré, tak třeba vymontovat a "naložit" do nafty. číslo motoru máš v techničáku vymazané, případně vůbec neuvedené a nebo ho tam máš? měníš jen motor nebo máš komplet i s převodovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 24. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Měnit se bude jen motor.V techničáku mám pouze typ motoru AMF.No doufám,že vědí co dělají.Jaké konkrétně trubky máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 trubky myslím jakékoliv, protože někdo vymontuje motor, nechá to ležet půl roku někde ve stodole, druhý to kopne bez prohlídky do auta a pak se diví, že něco někam vlítne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 25. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Tak v tomhle spoléhám na mechanika,že bude poctivý a tohle všechno zkontroluje.Dnes jsem byl u nich v dílně a znovu jsem ho na preciznost práce žádal.Věřím,že se zadaří.Zítra se jdu podívat jak jim to jde od ruky a po neděli by mělo být hotovo.Určitě pak napíšu jak vše dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miki966 Vloženo 28. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Zdravím všechny Tak už mám auto doma.Motor a další náležitosti jako rozvody,filtry,náplně vyměněny.Včera večer jsem ho dovezl.Komplet cena se vším všudy 32500kč.Pálka,ale s tím už se nic nenadělá.Moc jsem ještě naprojel(byl jsem v práci),ale první dojmy jsou dobré.Motor pěkně táhne a je cítit,že chce pořád do předu.Zítra dám trochu delší výjezd,abych to otestoval. Jen mám takový pocit,jako by jednotlivé rychlosti šly rychleji za sebou.Abych to vysvětlil.Motor jde rychleji do otáček a musím tedy i rychleji řadit.Prostě má rychlejší zrychlení.Mám pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.