Přejít na obsah

Svetla ve dverich

zzshmp

Doporučené příspěvky

Ještě by bylo dobré napsat co máš za výbavu: komfort systém s okny/pouze centál. To jen pro jistotu.

Jinak zde je zapojení dveřní jednotky a komfortky po '97:

post-57881-0-17418300-1329846748_thumb.jpost-57881-0-95561100-1329846761_thumb.j

a zde dveřní jednotky a komfortky po 2002, které ty světla už mají:

post-57881-0-12829700-1329846779_thumb.jpost-57881-0-72653800-1329846795_thumb.j

Rychlý pohledem je jasné, že stačí obstarat si to světlo, nějak osadit a zapojit do stávající instalace.

No, pravděpodobně ještě dotáhnout do svorkovnice na "A" sloupcích trvalých +12V (svorka 30).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tomu se asi nevyhneš. Ale není to složité.

"A" sloupek je přední sloupek na kterém visí přední dveře. Dále "B" sloupek je prostřední a pak je ještě "C" sloupek. To jen pro doplnění o sloupcích.

Tu http://forum.skodaho...ost__p__1343162 se proklikej k Dílenské Příručce.

Najdeš tam vše, jak elektriku, tak jak co rozebrat apod.

Bude se Ti hodit i do bodoucna.

Jinak, na těch "A" sloupcích je vždy svorkovnice od kabeláže dveří. Tam budeš muset přivést drát od světla a zase dál pokračovat k +12V.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Abych se přiznal, tak dopodrobna jsem to nezkoumal. Jen jsem porovnal schéma s a bez. Proto jsem psal o drátu navíc.

Ty okna mně napadly, ale vycházel jsem z toho, že ty okna nejdou pokaždé a vždy, tudíž jsem nepředpokládál, že jsou napájené ze svorky 30 (trvalé +12V) a varovné světlo musí svítit vždy.

A mistr světa, který ví jak to zapojit jednodušeji, nám to tady neřekl :( .

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...