zzshmp Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Zdar.Prosim o radu.Mam Octavii 98 a chtel bych mit osvetleni prednich dveri pri otevreni.Novejsi modely to jiz maji.Poradite nekdo jak na to?Kam co zapojit.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Ještě by bylo dobré napsat co máš za výbavu: komfort systém s okny/pouze centál. To jen pro jistotu. Jinak zde je zapojení dveřní jednotky a komfortky po '97: a zde dveřní jednotky a komfortky po 2002, které ty světla už mají: Rychlý pohledem je jasné, že stačí obstarat si to světlo, nějak osadit a zapojit do stávající instalace. No, pravděpodobně ještě dotáhnout do svorkovnice na "A" sloupcích trvalých +12V (svorka 30). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 WOJNAR: A co auta ktore nemaju komfortku??? Ide to zapojit aj jednoduchsie!!! A TEMA JE ZBYTOCNA+DUPLICITNA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 21. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Diky za odpoved.Jestli mam komfortku,tak to opravdu nevim.Mam elektr.stahovani oken,jestli to je ono.A pochopil jsem spravne,ze se to napojuje na svazek kabelu,co vedou k zamku dveri?Nebo se pletu.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Ano, do svazku k zámku. A ještě musíš natáhnout jeden drát: +12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Diky Wojnare.Jsem laik,ale asi si na to troufnu.Jen jeste maly dotaz.Ty "A"sloupky(svorka 30)kde se nachazi?Popr.odkud je nejlepsi natahnout +12,aby to bylo co nejblize(nechce se me rozdelavat palubovka).Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 (editace) Tak tomu se asi nevyhneš. Ale není to složité. "A" sloupek je přední sloupek na kterém visí přední dveře. Dále "B" sloupek je prostřední a pak je ještě "C" sloupek. To jen pro doplnění o sloupcích. Tu http://forum.skodaho...ost__p__1343162 se proklikej k Dílenské Příručce. Najdeš tam vše, jak elektriku, tak jak co rozebrat apod. Bude se Ti hodit i do bodoucna. Jinak, na těch "A" sloupcích je vždy svorkovnice od kabeláže dveří. Tam budeš muset přivést drát od světla a zase dál pokračovat k +12V. Editováno: 22. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 A čo 12V ktoré sú na sťahovanie okien veď tam je najhrubšie sú dva (Hnedý je kostra a ten druhý je 12V) kontakt zámku je pravdepodobne modrý (aspoň u mňa to tak bolo) Ja mám dorábané aj na zadné dvere a neťahal som žiadne káble. el.okná do99.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Diky vsem.Az bude tepleji,pustim se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 (editace) Abych se přiznal, tak dopodrobna jsem to nezkoumal. Jen jsem porovnal schéma s a bez. Proto jsem psal o drátu navíc. Ty okna mně napadly, ale vycházel jsem z toho, že ty okna nejdou pokaždé a vždy, tudíž jsem nepředpokládál, že jsou napájené ze svorky 30 (trvalé +12V) a varovné světlo musí svítit vždy. A mistr světa, který ví jak to zapojit jednodušeji, nám to tady neřekl . Editováno: 22. Únor 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 WOJNAR: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 a máme to tu zasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.