Publikováno Únor 21, 201213 r Zdar.Prosim o radu.Mam Octavii 98 a chtel bych mit osvetleni prednich dveri pri otevreni.Novejsi modely to jiz maji.Poradite nekdo jak na to?Kam co zapojit.Diky
Únor 21, 201213 r Ještě by bylo dobré napsat co máš za výbavu: komfort systém s okny/pouze centál. To jen pro jistotu. Jinak zde je zapojení dveřní jednotky a komfortky po '97: a zde dveřní jednotky a komfortky po 2002, které ty světla už mají: Rychlý pohledem je jasné, že stačí obstarat si to světlo, nějak osadit a zapojit do stávající instalace. No, pravděpodobně ještě dotáhnout do svorkovnice na "A" sloupcích trvalých +12V (svorka 30).
Únor 21, 201213 r WOJNAR: A co auta ktore nemaju komfortku??? Ide to zapojit aj jednoduchsie!!! A TEMA JE ZBYTOCNA+DUPLICITNA!!!
Únor 21, 201213 r Autor Diky za odpoved.Jestli mam komfortku,tak to opravdu nevim.Mam elektr.stahovani oken,jestli to je ono.A pochopil jsem spravne,ze se to napojuje na svazek kabelu,co vedou k zamku dveri?Nebo se pletu.Diky
Únor 22, 201213 r Autor Diky Wojnare.Jsem laik,ale asi si na to troufnu.Jen jeste maly dotaz.Ty "A"sloupky(svorka 30)kde se nachazi?Popr.odkud je nejlepsi natahnout +12,aby to bylo co nejblize(nechce se me rozdelavat palubovka).Diky
Únor 22, 201213 r Tak tomu se asi nevyhneš. Ale není to složité. "A" sloupek je přední sloupek na kterém visí přední dveře. Dále "B" sloupek je prostřední a pak je ještě "C" sloupek. To jen pro doplnění o sloupcích. Tu http://forum.skodaho...ost__p__1343162 se proklikej k Dílenské Příručce. Najdeš tam vše, jak elektriku, tak jak co rozebrat apod. Bude se Ti hodit i do bodoucna. Jinak, na těch "A" sloupcích je vždy svorkovnice od kabeláže dveří. Tam budeš muset přivést drát od světla a zase dál pokračovat k +12V. Upraveno Únor 22, 201213 r od Wojnar
Únor 22, 201213 r A čo 12V ktoré sú na sťahovanie okien veď tam je najhrubšie sú dva (Hnedý je kostra a ten druhý je 12V) kontakt zámku je pravdepodobne modrý (aspoň u mňa to tak bolo) Ja mám dorábané aj na zadné dvere a neťahal som žiadne káble. el.okná do99.bmp
Únor 22, 201213 r Abych se přiznal, tak dopodrobna jsem to nezkoumal. Jen jsem porovnal schéma s a bez. Proto jsem psal o drátu navíc. Ty okna mně napadly, ale vycházel jsem z toho, že ty okna nejdou pokaždé a vždy, tudíž jsem nepředpokládál, že jsou napájené ze svorky 30 (trvalé +12V) a varovné světlo musí svítit vždy. A mistr světa, který ví jak to zapojit jednodušeji, nám to tady neřekl . Upraveno Únor 22, 201213 r od Wojnar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.