Feathis Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Zdravím, chci se zeptat zda se Vám taky stává že když pustíte ostřikovače čelního skla tak se vám do interiéru dostane ten zápach z té směsi. Popřípadě co by mohlo být špatně že se mi to do interiéru dostane. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 aj mne sa to stáva a neriešim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kmotak Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 zápach ? Mě to voní řekl bych, že je to zcela normál pokud nemáš zavřené klapky na nasávání čerstvého vzduchu a zaplou vnitřní cirkulaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Já mám právě asi nějakou divnou mě to uplně čpí . když vždycky pustim ostřikovače tak přepnu na vnitřní cirkulaci aby se v autě vubec dalo dejchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 je to normální, že to do interiéru nasaje zápach-vůni směsi do ostřikovačů....pokud ti tak smrdí, sáhni po jiné značce, dělají s různýma "nádechama", i když ty zimní smrdí všechny jako pěknej "vypalovák" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Vystřikat to pryč a šup tam s něčim vonavym ,ja kdybych mohl tak pouštim ostřikovače furt, voni to jak jarni kytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Jozzi mužeš mi říct co máš za značku. Já bych potřeboval něco takovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Popravdě tedka to nezjistim,karnystřik je v garaži,ale jelikož bydlim u polskych hranic tak už 4 roky kupuju ten stejny na orlenie, ja myslim že tu vuni dělaji nashval aby byla navykova a letni samosebou taky tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Aha, tak až budeš nekdy v garáži tak si na mě kdyžtak vzpomeň Díky. A myslíš že to u nás v ČR budou mít taky? Já bydlím na severu čech a do polska to mam nejblíž asi 100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Ja přimou čarou 100m určitě se kouknu,ale teoreticky by ho mohli mit na benzině,ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Čím levnější náplň tím horší smrad. Vloni jsem měl zimní Tesco kvalitu a to bylo hrozný. Docela snesitelnej byl Sheron myslim že do -20...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 z Tesca, Kauflandu už ne ,jednou mi koupili v Kauflandu ne dost že to bylo mastni jak cyp tak to smrdělo jak tyden otevřeny yogurt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feathis Vloženo 26. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Já mám právě Sheron ale do -30 a to se nedá . A když jsme u toho Jozzi v garazi jsi nahodou jeste nebyl abys mi zjistil ten nazev ty tvoji směsi? A jeste by mě zajímalo jakou používáte letní směs? přeci jenom už se to pomalu blíží a abych tam nelil zase nějakej blivajz . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Byl ale zapomněl , dneska se kouknu a napišu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.