Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vsetkych. Nevedeli by si mi poradit? Mam Fabiu 1,4 50kw r.v.2001 a mam problem s Lpg.Mam tam podtlak Tartarini mozno najstarsi model ale az tak sa tomu nerozumiem. Sorry za neodborne vyrazy. Totizto ked za studena nastartujem a prepne mi na plyn tak vsetko v pohode ale ked mam teply motor a prepnem na plyn tak mi to zdochne a robim to tak ze pri cca 800 az 1000 otackach trochu pridam alebo podrzim plyn a ono to potom nezdochne a dalej to ide dobre. A este jedna vec ked niekde zastavim tak pri zastaveni sa mi rucicka na tahometri rozkolisa od cca. 600 do 1000 otacok a potom sa mi zase ustali. Bol som u jedneho mechanika a ten mi povedal ze s tym uz nic nenarobim ze sa este cuduje ze mi ta elektronika este vobec funguje a ze tieto elektroniky odchadzali uz po siestich rokoch {mam 9 rokov} a ze tam treba dat novu elektroniku a vsetko pojde ok. Ze ta stara funguje pod MS DOS alebo take nieco a ta nova pod WINDOWS a ze sa mi to odzrkadli aj na spotrebe ktora je teraz 10 a viac litrov. Mam najazdenych cca.120 tis. km na lpg a menil som uz membranu . Sucasna ma nabehane cca.40000 km. Mozu mi to robit aj nie lpg suciastky ako napr sviecky, vzduchovy filter a pod? Za kazdu radu vopred dakujem.

• 2 týdny později...

To skapíňanie mám aj ja...Mám Fabiiu I. tú prvú čo bola, neviem či je na nej odnovoty LPG, ale je tam už minimálne 6 rokov, a takisto mi to skapíňa pri prepínaní na LPG, naštartujem, neprepne, dám jednotku, rozbeh, neprepne, preradím na dvojku bez akéhokoľvek plynu, tak zdochne :D a štartujem to za behu vlastne, koľko krát mi neprepne ani keď preradím do konca na trojku, stále beží na benzín....ale nejako to neriešim, staré vozidlo, čiže je to pochopiteľné.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.