Přejít na obsah

Vodní čerpadlo

Shaarky

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dnes rozhodl, že se podívám na auto zespodu. Nedávno jsem kupoval Octavii 1,6 74kW 1997. Poměrně zachovalá, ale co jsem našel, to mne trochu zarazilo. Kromě urvaného spodního krytu motoru (cena okolo 2tis - dle stavu motoru zespodu si budu muset pospíšit s opravou, zřejmě vrakáč to jistí) mě zarazil poměrně nezaoxidovaný závit zřejmě po chybějícím šroubu. Můžete mi prosím někdo říct, zda-li tam něco má být nebo nemá ? Zdá se mi, že se tam něco montuje ze strany klínového řemene. :(

post-26-1154895451.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drží přírubu,tak tam asi přijde

Díky, myslel jsem si to, ale jak to sakra mohlo vypadnout...byl jsem nedávno na výměně klíňáku. Nepředpokládám, že by oddělávali čerpadlo. :( Takže zřejmě se tam musi dát ze strany od klínového řemene... snad to ještě chvíli vydrží. <_<

Odkaz ke komentáři

trochu OT

ale jestli se nepletu tak tohle není vodní pumpa, ale čerpadlo na posilovač řízení

jinak ten šroub bych tam dal

pravda - sorry. S tim sroubem mu myslim mohu verit. Pry se to dava na vice znacek aut a tady to proste neni obsazeno. Nezbyva mi nic jineho, nez verit. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...