Shaarky Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Tak jsem se dnes rozhodl, že se podívám na auto zespodu. Nedávno jsem kupoval Octavii 1,6 74kW 1997. Poměrně zachovalá, ale co jsem našel, to mne trochu zarazilo. Kromě urvaného spodního krytu motoru (cena okolo 2tis - dle stavu motoru zespodu si budu muset pospíšit s opravou, zřejmě vrakáč to jistí) mě zarazil poměrně nezaoxidovaný závit zřejmě po chybějícím šroubu. Můžete mi prosím někdo říct, zda-li tam něco má být nebo nemá ? Zdá se mi, že se tam něco montuje ze strany klínového řemene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ještě pohled zespodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 drží přírubu,tak tam asi přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 6. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 drží přírubu,tak tam asi přijde Díky, myslel jsem si to, ale jak to sakra mohlo vypadnout...byl jsem nedávno na výměně klíňáku. Nepředpokládám, že by oddělávali čerpadlo. Takže zřejmě se tam musi dát ze strany od klínového řemene... snad to ještě chvíli vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 drží přírubu,tak tam asi přijde Byl jsem dneska za mechanikem, pry tam nic nepatri... tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 trochu OT ale jestli se nepletu tak tohle není vodní pumpa, ale čerpadlo na posilovač řízení jinak ten šroub bych tam dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nebo že by tam nic být nemělo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 trochu OTale jestli se nepletu tak tohle není vodní pumpa, ale čerpadlo na posilovač řízení jinak ten šroub bych tam dal pravda - sorry. S tim sroubem mu myslim mohu verit. Pry se to dava na vice znacek aut a tady to proste neni obsazeno. Nezbyva mi nic jineho, nez verit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 nebo že by tam nic být nemělo ? Odkud je ten obrazek pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 DP (dílenská příručka škoda) složka podvozek - řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 DP (dílenská příručka škoda)složka podvozek - řízení Dekuji, mrknu se na ni, jsou tam zajimave info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.