lucas_duli Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Zdravím, potřeboval bych radu. Hledal jsem hledal, ale nenašel. Spoustu z vás má problémy, že jim nefunguje signalizace zapnutých světel, po vypnutí motoru a otevření dveří - já mám opačný problém. Po vypnutí světel a motoru se mi při otevření dveří, nebo při zamknutí, rozezní právě tato signalizace - po chvíli to začne houkat přerušovaně a nejde to nijak vypnout. Jediné řešení bylo vytáhnout potřebnou pojistku, ale tím jsem odpojil i přístrojovku od elektriky, takže před každým startem mám vše vynulované. Byl bych moc vděčný za jakoukoliv radu. Díky, Lucas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Ahoj, napadá mně jen jedna úplná kravina, ale člověk nikdy neví: nemáš třeba zapnutý blinkr? Jestli třeba nepřijíždíš na parkoviště, hodíš blinkr, necháš jej zapnutý a vypneš motor..? Potom to taky řve.. Ale to jen tak na okraj, jinak ti asi neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Nemáš tam doděláváné automatické zapínání světel pro denní svícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas_duli Vloženo 24. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Díky, ale bohužel blinkry jsem řádně kontroloval a zapínání světel mám origoš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Zkus to hodit na diagnostiku, myslím, že Ti to hodně ukáže a třeba tím i vyřešíš problém....jinak pro jistotu zkontroluj všechny kapaliny, náplně atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucas_duli Vloženo 26. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Tak problém se vyřešil sám, najednou je to v pořádku. Což dost dobře nechápu. Na tu diagnostiku budu muset, protože mám více problémů. Např.: v teplotách nad nulou mi neodemyká centrál u řidiče a padají mi ručičky na přístrojovce, v mínusovýchý teplotách to naopak funguje jak má. Je to nějaký začarovaný! Ale díky za obětavost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Ono to může být způsobeno třeba i vlhkostí ... velké změny teplot .... garáž,venek .... pak se může vlhkost někde odpařovat a dělat to neplechu .... zkusit nechat auto (pokud máš možnost) delší dobu v teple den/noc a uvidíš jestli dojde ke změně. Asi jsem ti moc neporadil,ale třeba to může být taky možnost .... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 A nebo prodat Octávku nějakému eskimákoj...tam na severním polu mu Octule bude sloužit Mr.Wojnar bude určitě vědět co s tím ...zase sem šoupne kousek schématu zapojení.A bude to nakonec špatným kontaktem někde... Nejdřív si chce zjistit co všechno ten pípák spíná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Škodovka naní žádná Amerika. Při mírném mrazu či vlhkosti jsou často nějaké problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Škodovka je lepší než Amerika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.