Přejít na obsah

lucas_duli

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lucas_duli

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím pánové, nenašel by se někdo ze Šumperska, kdo by mi s tím mohl pomoci?
  2. Tak problém se vyřešil sám, najednou je to v pořádku. Což dost dobře nechápu. Na tu diagnostiku budu muset, protože mám více problémů. Např.: v teplotách nad nulou mi neodemyká centrál u řidiče a padají mi ručičky na přístrojovce, v mínusovýchý teplotách to naopak funguje jak má. Je to nějaký začarovaný! Ale díky za obětavost :-)
  3. Díky, ale bohužel blinkry jsem řádně kontroloval a zapínání světel mám origoš....
  4. Zdravím, potřeboval bych radu. Hledal jsem hledal, ale nenašel. Spoustu z vás má problémy, že jim nefunguje signalizace zapnutých světel, po vypnutí motoru a otevření dveří - já mám opačný problém. Po vypnutí světel a motoru se mi při otevření dveří, nebo při zamknutí, rozezní právě tato signalizace - po chvíli to začne houkat přerušovaně a nejde to nijak vypnout. Jediné řešení bylo vytáhnout potřebnou pojistku, ale tím jsem odpojil i přístrojovku od elektriky, takže před každým startem mám vše vynulované. Byl bych moc vděčný za jakoukoliv radu. Díky, Lucas
  5. Zdravím Vás... Pomozte zoufalci...!!! Už si nevím rady.... :-( Má situace... Ze začátku jsem měl jen vlhko u spolujezdce. Nebylo to nějak extra hrozný, tak jsem to přehlížel. Pomalu se to začínalo zhoršovat a u spolujezdce, když jsem zatlačil prsty na podlahu, začala se tlačit voda. Asi před měsícem jsem ale přišel k autu a koukam - měl jsem tak 4cm vysoký jezírko vzadu za spolujezdcem :-O Nechápal jsem. Od té doby mám vyhozenou sedačku a zjišťuji možnou příčinu, ale nic. Čistil jsem bahno za plasty v podběhu, bylo tam malinkatý mraveniště. Pak jsem zjistil, že mi chybí gumová záslepka u pylového filtru - zalepeno. Nakonec jsem zjistil kudy to teklo - jak je otvor do podbehu, aby odtekala voda(vede tudy i draz k blinkru), tak na tom rožku to bylo špatně utěsněný - zalepil jsem to silikonem. Zkouším, zkouším a nic, neteklo. Chtěl jsem to nechat vyschnout. V týdnu trochu sprchlo a zase vlkho a voda. Teďkom o víkendu jsem na auto vylil tak 6 konví vody, pak jsem na to stříkal hadicí cca 5 min, do všech spár, koutů, z boku z vrchu... A nic... Druhej den zkouším a nic... Pak jsem se vydal na cestu, cca 30 minut, odstavil jsem auto, vrátil se za 3h k autu a zase vlhko... Když jsem tam zkoušel strkat ruku, pod 'kastlík', tak bylo vlko až někde nahoře. Rozdělávat palubovku si netroufnu :-( Uctíval bych toho, kdo by mi poradil, opravdu už mě to vysiluje, řešit čtyři týdny takovou věc a bez výsledku... :-( Za rady moc moc děkuji!!
×
×
  • Vytvořit nový...