Shaarky Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jak už jsem psal v jiném vlákně, vlezl jsem si dnes pod auto... Kromě urvaného spodního krytu motoru jsem zjistil, že prosakuje olej okolo hnacích hřídelů kol... příkladám foto. Můžete mi prosím někdo říct, zda-li je to v kritickém stavu nebo je to normální u starších aut (Oct 1,6 74kW 97), popř. kde zkontrolovat a kam dolít olej ? Díval jsem se do JAK NA TO, ale moc moudrej z toho nejsem... Taktéž kdyby nějaký fachman dokázal nastínit o jaký problém by se mohlo jednat (gufera ?) a co bude stát oprava (přibližně), budu vděčen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Nikdo neporadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 pokud jen maličko tak to neřeš.Dělá to spoustu autům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.