360spider Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Zdravím kolegové chci se zeptat koupil sem použité alu 16" s pneu 205/55 R16. Má někdo tuhle variantu na fabce I??? Nemám možnost zatížit auto 5 lidni abych vyzkoušel jestli to bude drhnout... děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAMA Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 To už se určitě někde omilalo , stači hledat jinak pneu na fabuli při 16" 205/45 ... dle TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 zdravím, hodně jsem hledal a našel, že na 16" je 205/45 a teď se chci zeptat zda mohu dát 195/50/16 je to prý alternativa místo 205/45 mi tvrdí prodejce. Chci trochu komfortu ale zase aby mi nezkresloval taco... nebo je možné nějak vagem přenastavit rozměr (obvod) kola aby bylo vše O.K. hlavně mne neukamenujte ů děkuji za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Pokud je máš ve velkém TP jako alternativu zapsané, tak je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 NEMÁM a TP neřeším!! řeším, zda mi bude ukazovat budík jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 NEMÁM a TP neřeším!! řeším, zda mi bude ukazovat budík jak má. pravda, vyřeší to za tebe příslušníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Pravda ten to tak pozná na místě. Jinak jsem měl již tolikrát kontroly a nikdy neřešili pneu. Takže pokud bude někdo znát odpověď zda bude ukazovat budík (rychlost) tak jak má, děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 při použití pneu o rozměru 195/50 R 16 to bude oproti rozměru 205/45 R16 o cca 5mm "vyšší" a tacho bude ukazovat správně (proměřovat bude cca o 2% směrem nahoru) jinak jsi měl asi štěstí, nebo to PČR neřešili, každopádně když narazíš na rapla, tak ti taky krom pokuty může zakázat další jízdu a to je nepříjemný.....ale pořád menší zlo, než pře s likvidátorem pojišťovny - jak se říká, každý strůjce svého štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Jasný děkuji za odpověď... no tak asi zvolím 195/45/16 jenže výška profilu je 45% ze 195mm že? tudíš to mám chápat, že budou nižší než 205/45/16 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 By mě zajímalo, jak příslušník zjistí, co mám zapsané ve velkém TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Když bude chtít tak velice rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Takže mají tyto dopsané věci přístupné v databázi přímo v autě? Nebo si o to volají vysílačkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Udaje z velkeho tp maj v databazi , podle spz si zjisti primo na miste co vse muzes mit dle tp v aute , respektive na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlik87RS Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Zdravím, já to tam měl a na zadku byl problém (drhne to o plech, ale dá se poklepat a ohnout), jinak jízda pohodlná, na autě jsem měl podvozek z RSa, ale osobně tenhle rozměr moc nedoporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.