ADLERos Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Za mě taky komplet i se spodkama jak to má Ataner. A s tím RS nárazníkem máš pravdu nejde o to to mít v kuse,osobně se mi moc RS nárazníky už nelíbí protože to každý předělává,buď origo RS a nebo nějáké jiné řešení bud nalakovat nebo sehnat nárazníky třeba ze sportpaketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEDZED Vloženo 16. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Z ty fotky by me nenapadlo ze to je montaz ! Jsi sikula, no ja bych to taky uz striknul cely, moje dily uz jsou krasne nalakovany, tak pak hned dam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) Děkuji Už máš hotovo? Tak to určitě hoď fotky, čím více fotek, tím lépe ADLERos: Jsem rád, že má konečně někdo stejný názor na RS-look Editováno: 16. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Já myslím že není po tomto co řešit..kolega mi odpustí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 tak to je bomba, ten zadni naraznik, tam ma nejaky difuzor, nebo co? vypada to fakt luxusne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Já myslím že po těchto fotkách Deni není o čem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Máš pravdu, je to luxus Já se jen bojím, abych nebyl až moc nápadný, přeci jen to auto není moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Nápadný..to je už na tobě..každopádně uznej že to vypadá lépe pokud uděláš i spodky..určitě tyto fotky mě teda přesvědčily.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 To jo, vypadá to super, zvláště s tím difuzorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 (editace) No a když vedle postavíš káru z plastem..myslím že jsem tě přesvědčil..elegantní pěkné .. Editováno: 17. Duben 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 nepřesvědčil, protože zatím nevím, jestli to risknout, aby v práci nepyskovali Ale vzhledově jsi mně přesvědčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 No tak tam je problém tady..neva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 uvidíme, na druhou stranu je v práci už hodně faceliftů a na první pohled by to do očí snad nemuselo bít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Tak pokud jde o služební auto..tak to neporadím..jestli počítáš s případným odkupem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 S odkupem nepočítám. Vesměs celkově auto vidí málokdy málokdo z firmy, na centrálu jezdím sotva 1 za měsíc - nějaké úpravy na autě už mám (vč. výměny 15" za 16") a zatím se nikdo neozval, jen jde o to, že lišty nejsou moc nápadné, ty spodky trošku jo - ale zase to vypadá očividně lépe, nějak musím přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 ted mam v lakovne bocni a kdyz tu vidim jak ty spodky dobre vypadaj i na kombiku, premyslim i o nich. A to mam stejnou barvu jako vy. Jinak ten plast zustal hrubej a nebo je po nalakovani hladky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 když to dáš do plniče, bude hladký a pěkný pokud se vyprdneš na plnič, tak hrubý, matný a šeredný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 ja to lakovat nebudu jen me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 hele já bych listy nelakoval doma ani náhodou možná na favorita a nebo felicii jak tu bylo řečeno... nedávno sem zjištoval kolik by za to chtěli v autorizovaný lakovně a napsali mi 370,- za kus tak sem se div neskácel takže budu schánět dál potřebuju jen 4 lišty do barvy a 1500,- za to dávat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Tak to nevim zda ti to někdo bude dělat levněji..za kryt zrcátka můžeš taky zaplatit 600,- takže co se týče práce je ta cena solidní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Já myslel, že jsi se málem skácel z překvapení, jak je to levné, ne naopak Kvalitní lak levněji neseženeš, 1500Kč za natrvalo profesionálně nalakované 4 lišty není nic hrozného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 za je pravda že když mužu dát 3500,- za nárazník tak proč nn 1500,- za lišty no stejně se mi to zdá drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Tak jsem přemýšlel a zřejmě se budu řídit dle původní myšlenky a spodky nechám černé. Totiž jak píše kadlec, když spodky nalakuji, bude vidět že je to vyumělkované a já chci dosáhnout decentního vzhledu nějaké elegantní verze originálu - což jde ruku v ruce s tím, co píše Adleros, jen v jiném kontextu - kdo chce celistvý vzhled, koupí si sportpaket, či RS nárazníky, originály však celistvé nejsou, tak proč je na oko celistvé dělat, že.. Takto to má např. i Passat (ehm v "předchozí generaci, alias předfacelift) a další, rušivě to však nepůsobí - není to dnešní směr, ale celý nárazník není dle dnešního designu. Druhá věc: praktičnost: ve čtvrtek jsem opět na jednom "hopu" na cestě zadřel nárazníkem zespodu - teď není vidět nic, ale lak by byl brzy poškrábaný a oprýskaný. Třetí věc: nenápadnost: problém, který jsem výše zmínil, který se přímých majitelů OII však netýká - ve firmě by to mohlo být nápadné, především proto, že auto každý zná a rozdíl by byl vidět na první pohled Čtvrtá věc: Ataner mi sem hodil fotky OII, které jsou moc hezké a sám má auto na fotkách moc hezké. Bohužel však kdykoli jsem tuto úpravu viděl v reálu - ať už šlo o jedničkovou, či dvojkovou Octavii před faceliftem - nikdy se mi to nelíbilo, jak jsem psal výše, bylo to takové vyumělkované, celkově na mně auto působilo trošku "vyblitě", něco tomu nárazníku chybělo. Nicméně pokud by to nebylo 100% (ač v reálu jsem kombinaci horních lakovaných a spodních nelakovaných lišt v mé barvě už viděl a moc se mi to líbilo - decentní a elegantní, přitom ne křiklavě nápadné), kdykoli se to dá dodatečně dolakovat, že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Každopádně na fotky se těším..ať už se rozhodneš jakkoliv Deni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 primárním cílem je nafotit auto, ať už bude v jakékoli fázi vývoje, jednotlivé úpravy poté mohu házet do vlákna postupně. Bohužel však počasí stále nepřeje tomu, aby auto zůstalo aspoň chviličku čisté a já jej mohl nafotit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.