Duben 16, 201213 r Za mě taky komplet i se spodkama jak to má Ataner. A s tím RS nárazníkem máš pravdu nejde o to to mít v kuse,osobně se mi moc RS nárazníky už nelíbí protože to každý předělává,buď origo RS a nebo nějáké jiné řešení bud nalakovat nebo sehnat nárazníky třeba ze sportpaketu
Duben 16, 201213 r Autor Z ty fotky by me nenapadlo ze to je montaz ! Jsi sikula, no ja bych to taky uz striknul cely, moje dily uz jsou krasne nalakovany, tak pak hned dam foto.
Duben 16, 201213 r Děkuji Už máš hotovo? Tak to určitě hoď fotky, čím více fotek, tím lépe ADLERos: Jsem rád, že má konečně někdo stejný názor na RS-look Upraveno Duben 16, 201213 r od _Denis_
Duben 16, 201213 r tak to je bomba, ten zadni naraznik, tam ma nejaky difuzor, nebo co? vypada to fakt luxusne...
Duben 17, 201213 r Máš pravdu, je to luxus Já se jen bojím, abych nebyl až moc nápadný, přeci jen to auto není moje
Duben 17, 201213 r Nápadný..to je už na tobě..každopádně uznej že to vypadá lépe pokud uděláš i spodky..určitě tyto fotky mě teda přesvědčily..
Duben 17, 201213 r No a když vedle postavíš káru z plastem..myslím že jsem tě přesvědčil..elegantní pěkné .. Upraveno Duben 17, 201213 r od Ataner
Duben 17, 201213 r nepřesvědčil, protože zatím nevím, jestli to risknout, aby v práci nepyskovali Ale vzhledově jsi mně přesvědčil
Duben 17, 201213 r uvidíme, na druhou stranu je v práci už hodně faceliftů a na první pohled by to do očí snad nemuselo bít
Duben 17, 201213 r Tak pokud jde o služební auto..tak to neporadím..jestli počítáš s případným odkupem..
Duben 17, 201213 r S odkupem nepočítám. Vesměs celkově auto vidí málokdy málokdo z firmy, na centrálu jezdím sotva 1 za měsíc - nějaké úpravy na autě už mám (vč. výměny 15" za 16") a zatím se nikdo neozval, jen jde o to, že lišty nejsou moc nápadné, ty spodky trošku jo - ale zase to vypadá očividně lépe, nějak musím přemýšlet
Duben 17, 201213 r ted mam v lakovne bocni a kdyz tu vidim jak ty spodky dobre vypadaj i na kombiku, premyslim i o nich. A to mam stejnou barvu jako vy. Jinak ten plast zustal hrubej a nebo je po nalakovani hladky?
Duben 17, 201213 r když to dáš do plniče, bude hladký a pěkný pokud se vyprdneš na plnič, tak hrubý, matný a šeredný
Duben 18, 201213 r hele já bych listy nelakoval doma ani náhodou možná na favorita a nebo felicii jak tu bylo řečeno... nedávno sem zjištoval kolik by za to chtěli v autorizovaný lakovně a napsali mi 370,- za kus tak sem se div neskácel takže budu schánět dál potřebuju jen 4 lišty do barvy a 1500,- za to dávat nebudu
Duben 18, 201213 r Tak to nevim zda ti to někdo bude dělat levněji..za kryt zrcátka můžeš taky zaplatit 600,- takže co se týče práce je ta cena solidní..
Duben 18, 201213 r Já myslel, že jsi se málem skácel z překvapení, jak je to levné, ne naopak Kvalitní lak levněji neseženeš, 1500Kč za natrvalo profesionálně nalakované 4 lišty není nic hrozného
Duben 18, 201213 r za je pravda že když mužu dát 3500,- za nárazník tak proč nn 1500,- za lišty no stejně se mi to zdá drahy
Duben 21, 201213 r Tak jsem přemýšlel a zřejmě se budu řídit dle původní myšlenky a spodky nechám černé. Totiž jak píše kadlec, když spodky nalakuji, bude vidět že je to vyumělkované a já chci dosáhnout decentního vzhledu nějaké elegantní verze originálu - což jde ruku v ruce s tím, co píše Adleros, jen v jiném kontextu - kdo chce celistvý vzhled, koupí si sportpaket, či RS nárazníky, originály však celistvé nejsou, tak proč je na oko celistvé dělat, že.. Takto to má např. i Passat (ehm v "předchozí generaci, alias předfacelift) a další, rušivě to však nepůsobí - není to dnešní směr, ale celý nárazník není dle dnešního designu. Druhá věc: praktičnost: ve čtvrtek jsem opět na jednom "hopu" na cestě zadřel nárazníkem zespodu - teď není vidět nic, ale lak by byl brzy poškrábaný a oprýskaný. Třetí věc: nenápadnost: problém, který jsem výše zmínil, který se přímých majitelů OII však netýká - ve firmě by to mohlo být nápadné, především proto, že auto každý zná a rozdíl by byl vidět na první pohled Čtvrtá věc: Ataner mi sem hodil fotky OII, které jsou moc hezké a sám má auto na fotkách moc hezké. Bohužel však kdykoli jsem tuto úpravu viděl v reálu - ať už šlo o jedničkovou, či dvojkovou Octavii před faceliftem - nikdy se mi to nelíbilo, jak jsem psal výše, bylo to takové vyumělkované, celkově na mně auto působilo trošku "vyblitě", něco tomu nárazníku chybělo. Nicméně pokud by to nebylo 100% (ač v reálu jsem kombinaci horních lakovaných a spodních nelakovaných lišt v mé barvě už viděl a moc se mi to líbilo - decentní a elegantní, přitom ne křiklavě nápadné), kdykoli se to dá dodatečně dolakovat, že...
Duben 22, 201213 r primárním cílem je nafotit auto, ať už bude v jakékoli fázi vývoje, jednotlivé úpravy poté mohu házet do vlákna postupně. Bohužel však počasí stále nepřeje tomu, aby auto zůstalo aspoň chviličku čisté a já jej mohl nafotit..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.