konros Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Zapomel jsem si zmerit jaka paska se vleze naty listy...a zitra bych ji chcel nekde koupit. Jaka sirka se tam vleze? 6mm nebo 9mm nebo 12mm ??? A tloustku te pasky by jste doporucili jakou? 0,8mm nebo 1,1mm ??? To sou verze od 3M... Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) Privezl sem veci z lakovny a uz sem to namontoval i na auto. Kdyby se nekdo chcel podivat jak to vypada fotky jsou v albu Vase octavie - OII Capuccino Jo a kdyby nekoho zajimalo jaka je nejlepsi sirka te pasky na prilepeni zpet tech list na dvere tak je to 6mm to je presne stejne siroka jako ta puvodni Editováno: 6. Květen 2012, autor: konros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Máš to krasavec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F!st!k Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Zdravím já to mám dělané taktéž :-) boční lišty na dveřích jsem si ze začátku nahřál fénem a pak to šlo krásně dolů. Lišty na nárazníků jen vycvakneš. Pak jsem sundal spodky předního i zadního nárazníku a šup do lakovny. Za křídlo,spodky nárazníku a přední a zadní lišty jsem dal 4000 za lak. :-) což si myslím,že je krásný a výsledek? posudte sami :-) (boční lišty na dveře jsem nedával nakonec vůbec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 máš to hezké Boční lišty bych však 100% dal, bez nich je to zase... kde je palec dolů?... Mé autíčko dostane lak lišt cca. tento čtvrtek, jisté však je, že spodky nechám černé. Už jsem také přišel na to, proč se mi to na fotkách vždy líbí a v reálu ne - když jsem viděl u Uherského Hradiště u jedné firmy OII podobnou, jako máš ty (nebo to byla tvá?), uvědomil jsem si, že ty spodní plasty (hlavně ten vepředu) nejsou připraveny na lak - jsou divně boubelaté, pokřivené, nesymetrické - a lak toto všechno vytáhne.. Navíc se mi líbí ten kontrast, proto se už těším, jako malý Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEDZED Vloženo 1. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Ahoj kluci ! Tak konečně máme hotovo, S ohledem na to, ze je to čtyřkolka, tak jsme ji i lechce Scoutli ! Teším se na vaše reakce a na vaše další fotky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 ahoj musim se pochlubit... nevim jak u vás ale mě všechny lišty na dveřích vyšli jen na 600,- a ještě mi metalíza i lak zbyl na horší časy.. a 1000,- za fungl nový RS lišty ze škodovky... takže mě to vyšlo na 1600,- komplet všechny 4 lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 (editace) Pepik90: já tě trumfnu: nechal jsem si lakoval lišty na předním + zadním nárazníku + boční lišty, barva cappuccino metalíza, lakovna v autorizáku Škoda - díky známosti jsem to měl zcela zdarma Zedzed: Máš to moc pěkné, mít scouta / předělávat si OII na scouta, udělám totéž Chybí tam ale poměrně znatelně oblouky na blatníky kolem kol a aspoň 17" kola - určitě dodělat Jinak ještě bych sladil detaily - stříbrné spodky buď nalakoval na černou, nebo lyžiny na stříbrnou Editováno: 2. Červenec 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZEDZED Vloženo 2. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Pepik90: já tě trumfnu: nechal jsem si lakoval lišty na předním + zadním nárazníku + boční lišty, barva cappuccino metalíza, lakovna v autorizáku Škoda - díky známosti jsem to měl zcela zdarma Zedzed: Máš to moc pěkné, mít scouta / předělávat si OII na scouta, udělám totéž Chybí tam ale poměrně znatelně oblouky na blatníky kolem kol a aspoň 17" kola - určitě dodělat Jinak ještě bych sladil detaily - stříbrné spodky buď nalakoval na černou, nebo lyžiny na stříbrnou Díky moc, člověk se jen musí umět včas zastavit, aby to bylo fér vůči rodince. To jsou pak hezčí hodnoty , ale to co jsi psal, si uz Oktavka napsala ježíškovi na dalších 5 let , možna 2 !!!! Ale moc se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Zdravím, nedávno jsem si taky nechal lakovat veškeré lišty na autě s výjimkou lišt zadních, protože tam mám FL nárazník. Musím říct že po lakování vypadá auto o 100% lépe, osobně doporučuji lakovat i přední spoiler, nárazník tak vypadá celistvěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Jak sundat lištu kolem zadního bočního okna u combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Jestli myslis tu kolem bocniho skla zavazadloveho prostoru, tak ta je prilepena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Potřebuji ji stříknout,tak to budu muset celé auto zakrýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Sranda ze u nás mi tieto listy nechce ziadny lakirnik striekat, ze nie su urcene na lakovanie a ked ich aj strieknu zakladom na plasty a dalej vsetkymi tymi vrstvami ako idu po sebe tak mi to vraj vsetko po 2 rokoch opuká . Mam ciernu oktu tak rozmyslam ked su tie listy cierne ci to nenecham tak . Editováno: 13. Květen 2015, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Když se pěkně přebrousí tak to drží.Stříkal jsem je a drží 4 roky.Jsou stále jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Take mi to nikdo nechtel nalakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ono asi lip, asi to evidentne neumej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2DD Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde bych v Libereckém kraji mohl nechat lišty olakovat? Zatím to všude odmítli s tím, že to nejde olakovat. Lak prý na tom nebude vůbec držet... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.