Publikováno Srpen 7, 200619 r Zdravím, tak jsem koupil nové zadní kotouče a destičky na Octu TDI, ale po rozebrání jsem nedokázal zatlačit pístek ve třmenu, abych mohl nasadit na nové obložení: - v čem je problém? - potřebuji nějaký "bazmek" (přípravek) na nastavení děkuji za pomoc.
Srpen 7, 200619 r je potreba pistkem tocit a zaroven tlacit.....udela jsem si takovou vidlicku ze 3 sroubu, dal to vrtacky (s regulaci otacek) nasadil do vyrezu v pistku, brzdic zaprel o pruzinu kola a poradne zatlacil a zaroven pustil vrtacku, chvilku vypada ze se nic nedeje, ale pak se hne...ze zacatku do chce hodne sily....
Srpen 7, 200619 r Autor ???? no to mě tedy PO.... !!! Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. To má nějaký důvod? Logicky - tedy když brzdím, tak se také váleček pootáčí, ale směrem ven??? děkuji za info
Srpen 8, 200619 r Je to tak, jak píše Jeneburg! Točit a zatlačovat a jde to. Kolik jsi dal za kotouče?
Srpen 10, 200619 r Autor MJAuto je má za 810,- s DPH a záměnu od Bremba s jiným obj.č. za 710,- Tak si je nech poslat..... Taky dobrý ceny.
Srpen 10, 200619 r neni brembo jako brembo....nejlevnejsi bremba nebudou o moc lepsi jak zaklady. Sporty bremba stoji nekolikrate vice a to pak bude brzdit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.