Octavka TDI Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zdravím, tak jsem koupil nové zadní kotouče a destičky na Octu TDI, ale po rozebrání jsem nedokázal zatlačit pístek ve třmenu, abych mohl nasadit na nové obložení: - v čem je problém? - potřebuji nějaký "bazmek" (přípravek) na nastavení děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 je potreba pistkem tocit a zaroven tlacit.....udela jsem si takovou vidlicku ze 3 sroubu, dal to vrtacky (s regulaci otacek) nasadil do vyrezu v pistku, brzdic zaprel o pruzinu kola a poradne zatlacil a zaroven pustil vrtacku, chvilku vypada ze se nic nedeje, ale pak se hne...ze zacatku do chce hodne sily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ???? no to mě tedy PO.... !!! Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. To má nějaký důvod? Logicky - tedy když brzdím, tak se také váleček pootáčí, ale směrem ven??? děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 je to kvuli mechanismu samostavu rucni brzdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Je to tak, jak píše Jeneburg! Točit a zatlačovat a jde to. Kolik jsi dal za kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 zadní kotouče BREMBO, kupované u Elitu za 1460,- s DPH za oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Dík. Myslím, že cena dobrá. Mám nabídku za asi 1.750,-. Dobré tři kila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 10. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 MJAuto je má za 810,- s DPH a záměnu od Bremba s jiným obj.č. za 710,- Tak si je nech poslat..... Taky dobrý ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 neni brembo jako brembo....nejlevnejsi bremba nebudou o moc lepsi jak zaklady. Sporty bremba stoji nekolikrate vice a to pak bude brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No na zadku snad stačí ty obyč. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.