Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj, nevíte co s tím? sice to vypadá, že po zavření pátých dveří se to nemůže ani pohnout, ale pravda je, že to drnčí při nerovnostech jakoby v kufru byla "složená přepravka" - co s tím? drnčí ty provázky nebo uchycení v "pantech"?

Vloženo

Kdybys trošku hledal, najdeš to, ale jsem v dobrém rozmaru, takže někomu pomohlo vymezit boční vůli v závěsu zadního plata „O“ kroužkem případně plstěnou, či jinou podložkou s dírou tuším 14mm ( to si raději ověř). Dalšímu se osvědčilo nalepení nějaké pěnovky v místě dosednutí zadního plata na boční plasty. Jednoduché řešení je zakoupení samolepících molitanových dorazů na dvířka skříní.

Vloženo

Kruci, Artigasi nevím co je to plstěnka /něco jako filcka? :kol-41: /, ale já jsem udělal obojí. Do čepů plata jsem předřadil O kroužky a ty filcové plstěnky :kol-54: - samolepicí, černé, z Baumaxu, obdélníčky cca 2x1cm, platíčko za 19 Kč, /nebo tak nějak/ - jsem nalepil na konec plastových boků, na které zadní plato dolehne. Funguje to bezvadně :kol-62:

Vloženo

díky, přesně tohle jsem dnes provedl po nákupu toho filcu v OBI, takže zítra uvidíme. Yeti je stavebnice DIY (do it yourself)??? :-)

mimochodem, nechápu, proč se v jednom testu v tv rozplývali nad tím, jak yeti "žehlí" nerovnosti - řekl bych, že proti passatu z 2002 má ještě co dohánět. Myslíte, že ford kuga je na tom líp s pohodlím a drnčením uvnitř? Uvažuju o změně, ale jen ta kuga se mi líbí víc než yeti.

Vloženo

díky, přesně tohle jsem dnes provedl po nákupu toho filcu v OBI, takže zítra uvidíme. Yeti je stavebnice DIY (do it yourself)??? :-)

mimochodem, nechápu, proč se v jednom testu v tv rozplývali nad tím, jak yeti "žehlí" nerovnosti - řekl bych, že proti passatu z 2002 má ještě co dohánět. Myslíte, že ford kuga je na tom líp s pohodlím a drnčením uvnitř? Uvažuju o změně, ale jen ta kuga se mi líbí víc než yeti.

Ano, rozhodně líp. Kdybych nepotřeboval kouli na 2t a měl tušení co je Yeti za šelmostroj, tak jsem je bral.

• o 7 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...