jirka222 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 ahoj, nevíte co s tím? sice to vypadá, že po zavření pátých dveří se to nemůže ani pohnout, ale pravda je, že to drnčí při nerovnostech jakoby v kufru byla "složená přepravka" - co s tím? drnčí ty provázky nebo uchycení v "pantech"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Ahoj, už to tu bylo kdesi řešeno, ale jeden Yeťák trochu polepil něčím měkčím plast, na kterém je to plato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Kdybys trošku hledal, najdeš to, ale jsem v dobrém rozmaru, takže někomu pomohlo vymezit boční vůli v závěsu zadního plata „O“ kroužkem případně plstěnou, či jinou podložkou s dírou tuším 14mm ( to si raději ověř). Dalšímu se osvědčilo nalepení nějaké pěnovky v místě dosednutí zadního plata na boční plasty. Jednoduché řešení je zakoupení samolepících molitanových dorazů na dvířka skříní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Kruci, Artigasi nevím co je to plstěnka /něco jako filcka? /, ale já jsem udělal obojí. Do čepů plata jsem předřadil O kroužky a ty filcové plstěnky - samolepicí, černé, z Baumaxu, obdélníčky cca 2x1cm, platíčko za 19 Kč, /nebo tak nějak/ - jsem nalepil na konec plastových boků, na které zadní plato dolehne. Funguje to bezvadně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 29. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 díky, přesně tohle jsem dnes provedl po nákupu toho filcu v OBI, takže zítra uvidíme. Yeti je stavebnice DIY (do it yourself)??? :-) mimochodem, nechápu, proč se v jednom testu v tv rozplývali nad tím, jak yeti "žehlí" nerovnosti - řekl bych, že proti passatu z 2002 má ještě co dohánět. Myslíte, že ford kuga je na tom líp s pohodlím a drnčením uvnitř? Uvažuju o změně, ale jen ta kuga se mi líbí víc než yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Kuga má menší kufr a je to Ford. Jestli neznáš pořekadlo, Fordem tam a autobusem zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 díky, přesně tohle jsem dnes provedl po nákupu toho filcu v OBI, takže zítra uvidíme. Yeti je stavebnice DIY (do it yourself)??? :-) mimochodem, nechápu, proč se v jednom testu v tv rozplývali nad tím, jak yeti "žehlí" nerovnosti - řekl bych, že proti passatu z 2002 má ještě co dohánět. Myslíte, že ford kuga je na tom líp s pohodlím a drnčením uvnitř? Uvažuju o změně, ale jen ta kuga se mi líbí víc než yeti. Ano, rozhodně líp. Kdybych nepotřeboval kouli na 2t a měl tušení co je Yeti za šelmostroj, tak jsem je bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petryeti Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Kuga má menší kufr a je to Ford. Jestli neznáš pořekadlo, Fordem tam a autobusem zpátky Znám jiné: " Do Yeti pouze s chráničem sluchu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Petryeti a na to jsi přišel kde? Já ve svým mám ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Jasně, Yeti je pro socky, ne pro Pražiaky. Každé auto má své mouchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 jo tak to pomohlo velmi, měli by to psát do příručky, že je to potřeba dodělat, abych to nemusel hledat týden :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luis Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Stejná zkušenost a minimálně měsíční pátrání.... Ach jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Chlapi, dík za toto téma, drnčení plata odstraněno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.