Kexo Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 (editace) Dobre Páni tak skúste ten nástavec že čo to povie. Ja mam zatial nove zvody takze by to mohlo ist povoliť. Som zvedavý ze ako sa to bude správat. Ci to náhodou nestratí na výkone. Ale pokial by to islo fajn tak odpadá nutnost kupovat DEFIE. :-) Zohnal si priamo predlzenie ktore si potreboval alebo si ho musel doma vyrobit? Editováno: 14. Březen 2012, autor: Kexo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 tak dnes som konecne lambda sondu povolil,,, daval som tam doma vyrobeny medzikus,,, ale nakoniec som ho tam nedal,,, na jednej strane kolena som mal vodarensky zavit 3/8" /vonkajsi/ a na druhej strane som mal navarenu matku M18 /vnutorny zavit/ ale nedokazal som nasrobovat lambda sondu do tej matky M18, nakolko som mal spatny zvar a trosku z neho trcalo za matkou vo vnutri,,, takze som to tam nedal,,, lambda sondu mam teda povodne tak, ako som aj mal,, iba uz nieje pripecena na vyfukovom potrubí... Postreh: vodarensky zavit 3/8" pekne do vyfukoveho potrubia pasoval, takze zajtra sa pokusim tento medzikus kupit /pripadne poskladat/ vo vodarenských potrebách ,,, staci koleno, kde budem mat jeden vnutorny a jeden vonkajsí zavit 3/8" ,,, a medzikus by mal pasovat,,dam vediet,,ako som dopadol, pripadne, ci to ovplivní meranie lambda sondy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Tak predlzenie lambda sondy nainstalovane od utorku, spravene cca 150 km, ale uspora nebola zaznamenana ziadna,,, no nic moc,,,,nedarí sa... co teraz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 (editace) Kedže vy ste sa k tomu nejako nemali, tak ja som si kúpil ten obchvat Ogo Defie v41 a zajtra to idem namontovať. Kúpil som aj PWM. Potom dám vedieť, či bude úspora a aká. Len neviem , ako to pripojiť na lambdu. Len si myslím, že asi ako. Kto by mal nejakú schému ako spojiť OGO s 5 káblovou sondou na Fabiu , bol by som rád. Ináč došiel rekordne za 4 pracovné dni po zaplatení cez Paypal. Cez DHL a nič naviac som neplatil. Cena na objednávke od OGO je konečná. DHL mi to doniesli rovno domov , 3 hodiny dopredu zavolali. Spokojnosť maximálna. Kľudne môžte objednať bez obáv. Editováno: 23. Březen 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kexo Vloženo 24. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 tu mas link na stiahnutie navodu. Dufam ze to pomoze. http://www.upnito.sk/subor/06b8e7b3cf8b45d7412e27d3643f0765.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 (editace) Všetko už mám len neviem , ktorý je ten signálny vodič lambda sondy. Mám tam červený , čierny , žltý , šedý , biely kábel. Ktorý mám prerušiť? Fabia 1,2 47kW. Kto mi odpovie, budem mu vďačný. Editováno: 24. Březen 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 (editace) Teraz čítam , že štandard na signálny vodič je čierna farba , tak idem vyskúšať, dufam , že to už konečne pôjde. No neviem zatial sa nič nedeje. Keby niekto vedel naisto , ktorý je ten signálny vodič , tak nech to tu napíše, prosím. Editováno: 24. Březen 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Kedže vy ste sa k tomu nejako nemali, tak ja som si kúpil ten obchvat Ogo Defie v41 a zajtra to idem namontovať. Kúpil som aj PWM. Potom dám vedieť, či bude úspora a aká. Len neviem , ako to pripojiť na lambdu. Len si myslím, že asi ako. Kto by mal nejakú schému ako spojiť OGO s 5 káblovou sondou na Fabiu , bol by som rád. Ináč došiel rekordne za 4 pracovné dni po zaplatení cez Paypal. Cez DHL a nič naviac som neplatil. Cena na objednávke od OGO je konečná. DHL mi to doniesli rovno domov , 3 hodiny dopredu zavolali. Spokojnosť maximálna. Kľudne môžte objednať bez obáv. mozes dat konkretny link, kde si si to kupil?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) http://ogohho.com/in...--1--index.html je to asi rovno od výrobcu s Číny len si musíš vytvoriť paypal, ale ani to neni problem Editováno: 25. Březen 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Chalani, a vy mate v obvode HHo zapojeny aj frekvencný regulátor napatia? Frekvenční regulátor napětí ja ho nemam, vy ho mate? Ako vidim, s nim sa da naozaj jednoducho nadstavit ampere pre HHO vyvyjac, tym padom jednoducho nastavit aj mnozstvo vyvyjaneho vodika,,je tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) Frekvenčný regulátor je dobrá vec , ale nemusí byť, keď dáš pozor na koncentráciu elektrolytu. Je to na ochranu alternátora pred preťažením. Ja som si ho kúpil , lebo má chrániť alternátor. Čím namiešaš vyšiu koncentráciu NaOH alebo KOH , tým ti berie elektrolyzer viac ampérov. Čiže ak by si dal silný koncentrát, mohlo by sa stať že ti alternátor klakne od preťaženia. A tým regulatorom si to vieš zregulovať na koľko ampérov chceš. Aspoň ja som to tak pochopil. Keby som sa mýlil , opravte ma. No keď nemáš regulátor , tak si alternátor ochrániš tak, ako som to urobil ja. Na začiatok toho siloveho obvodu som vsunul 10A poistku. Čiže viem, že ak by koncenrát dosiahol takú koncentráciu , že by alternátor musel dávať viac ako 10 A, tak by zhorela poistka a cele HHO by vyplo. Teraz mám regulátor nastavený na maximum. Editováno: 25. Březen 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 http://ogohho.com/in...--1--index.html je to asi rovno od výrobcu s Číny len si musíš vytvoriť paypal, ale ani to neni problem a este jedna vec, aj postovne ti priratali, alebo bolo free?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 (editace) Pri objednávke tam je , že si máš zvoliť či cez DHL-asi 26dolárov alebo cez UPC- asi 70 dolárov. Už nepamatám. Zvolíš cez DHL a máš cenu za tovar + DHL. Regulátor + Defie V 041 ma vyšlo na 116,84 dolárov. Nič viac neplatíš, iba tú cenu , čo máš zaplatiť cez Paypal. Kurier DHL ti to donesie domov. Za 4 dni, čo som nechápal. Editováno: 25. Březen 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kexo Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Ja som dnes objednal a uz aj zaplatil tuto nasadu na lambdasondu. http://www.ebay.com/itm/Vibrant-STAINLESS-O2-Extender-Spacer-H2O-Wideband-DRY-CELL-HHO-Expedited-SHIP-/200694443717?pt=Race_Car_Parts&hash=item2eba522ec5&vxp=mtr Ma rôzne nasady s priemermi ktore dokazu ovplyvnit vyhodnocovanie lambdasondy. Dam vam potom vediet ze ako to funguje len musim pockat kedy to pride. Ja budem mat este take stastie ze budem muset este aj DPH a clo zaplatit :-D Miro4061 Podarilo sa ti nejako pripojite ten DEFIE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Pripojiť som pripojil. Defie funguje , len neviem naisto , ktorý je ten signálny vodič lambdy. Pokial to nezistím , tak nič. A nedá sa ním zmerať prúd, aký tečie v lambde. Len nastavíš 1 mA a skúšaš nastavovať hore alebo dole. V rozmedzí 0,3 mA až 9,9mA. Ked nastavíš hodnotu v mA, tak tú si vieš uložiť. Tá bude potom vždy v určitom čase po štarte nastavená. Keď budem vedieť viac, napíšem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kexo Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 neviem ci ti to nejako pomoze ale na 4 drôtovej to je takto bile draty - vyhrivani, cerny - signal, sedy kostra... Prave pre toto som sa rozhodol kupit radsej tu nasadu lebo nemusim zasahovat do elektroniky. Kazda lambda je ina a hladat to tam stale sa mi moc nechcelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 že vraj sa to da zistiť cez Vivid workshop tak teraz skúšam cracknúť ten program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Pripojiť som pripojil. Defie funguje , len neviem naisto , ktorý je ten signálny vodič lambdy. Pokial to nezistím , tak nič. A nedá sa ním zmerať prúd, aký tečie v lambde. Len nastavíš 1 mA a skúšaš nastavovať hore alebo dole. V rozmedzí 0,3 mA až 9,9mA. Ked nastavíš hodnotu v mA, tak tú si vieš uložiť. Tá bude potom vždy v určitom čase po štarte nastavená. Keď budem vedieť viac, napíšem. uz sa ti podarilo uspesne ovplyvnit lambda sondu? Namontoval si tam uz DEFIE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 neviem, ktorý je ten signál ,skúšal som žltý, červený a čierny kábel. Ked som to dobre pochopil, motor by mal pridávaním mA strácať otáčky. No nič také sa nedeje. Mám palubný počítač, ten tiež neukazuje menej. Tak neviem. Chcel by som všetkých osloviť, kto by vedel ako zapojiť širokopásmovú 5-káblovú sondu , tak nech tu dá schému ako na to. Lebo ja to už pomaly vzdávam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 inac ja som druhy,,,, co to pomaly vzdava,, nakolko mam v aute funkcny HHO generator,,, dokupeny aj frekvencny regulator napatia, a stale neviem dosiahnut usporu benzínu,,,,, pravda vsak je,, ze lambda sondu som upravoval iba nadstavcom,,nie elektronicky,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 jedine čo som našiel na nete čo sa týka 5 káblovej sondy je toto: http://wbo2.com/lsu/ no už som dávno zo školy preč, takže by to mohol niekto previesť do pochopiteľnej reči ako tú lambdu zapojiť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bkery Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Mas nieco k tomu DEFIE? myslim nejaku schemu, ze kolko a akych kablov treba zapojit. potom by som ti mozno vedel poradit. Ak mas, daj sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 (editace) na defie nie je nič zložité.+ a - 12V napájanie. A 2x vstup a výstup pre jeden a druhy senzor. To je najmenej. Mne treba rozobrať tú schému lambdy, kde zapojiť Defie Editováno: 4. Duben 2012, autor: miro4061 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 inac ja som druhy,,,, co to pomaly vzdava,, nakolko mam v aute funkcny HHO generator,,, dokupeny aj frekvencny regulator napatia, a stale neviem dosiahnut usporu benzínu,,,,, pravda vsak je,, ze lambda sondu som upravoval iba nadstavcom,,nie elektronicky,,,, No zufalec sa opat ozval :-D po podrobnom prestudovani dielenskej prirucky k mojej octavii som zistil, ze som mal odmontovanu spatnu lambda sondu,,, tu za katalizatorom, a nadstavcom so mteda ovplyvnoval nespravnu lambda sondu... takze dnes som na vyfukovom potrubí hladal este jednu lambda sondu,,, a nasiel som ju,,, bola uplne hned pod zvodmi z motora,,tak ovplyvnovací nastavec som prehodil na tuto lambda sondu,,, tak som zvedavy,, co mi auto zajtra, ked pojdem do prace ukaze,,, ci to daco ovplyvní,,alebo nie,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bkery Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 To : miro4061 poviem ti ze som sa s tym textom vytrapil . Ale moj zaver je nasledovny zadna lamda cierny. vstup je z lamdy , vystup je do ECU motora. predna lamda cerveny , vstup je od ECU motora a vystup je lamda. (opacne ako vzadu). Ide o to ze ECU motora dava prud ktorym sa zohrieva vnutro lamdy na konstantnu teplotu. Podla prudu potom vypocita pomer lamda. Je tam napisane ze ked je lamda 14,7:1 tak je prud nula. Ide aj do minusu aj do plusu podla toho ci je chudobnalebo bohata zmes. Sam ale neviem povedat kolko mA by si mal na defie pridat alebo ubrat aby si to mal spravne nastavene. kable strihaj za konektormi (rozumej medzi ECU a konektorom lamdy), najlepsie priamo niekde pri konektore do ecu. Potom daj vediet ako si pochodil, ci to funguje , a ci setris. Aby som ti pripadne este mohol pomoct. B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.