miro4061 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 predná lambda je tá pred katalyzátorom? A zadná lambda tá za katalyzátorom? Myslíš to takto? Čiže musím ovplyvnovať obidve lambdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bkery Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Ano, presne ako pises, keby si neovplyvnoval obe, svietila by ti kontrolka motora. mal by si "malu ucinnost katalizatoru" este k nastaveniu defie - pred katom je wideband, za katom je narowband, nepomyl to lebo moze zhoriet ecu motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tu prednu (červený drôt) som zapojil , ale k tej zadnej sa neviem dostať, takže musím zistiť kde to má koncovku. Zatial som to skúšal, no nič na spotrebe som nepostrehol, myslím na okamžitej spotrebe, čo mi ukazuje palubný počítač. Ani nič na otáčkach motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bkery Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 lamda zacina fungovat ked sa motor ohreje na 80 podla diagnostiky, a potom treba prejst este asi 5 km. potom by sa mal dostavit efekt. Samozrejme treba aby bola nastavena korekcia na defie , inak to bude stale davat rovnako benzinu a bude to zrat rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro4061 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 a ako zistím akú hodnotu tam nastaviť? Teraz som dal 1,60 mA. Koľko sa zvykne nastavovať? Spotreba klesne pridaním mA alebo uberaním mA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bkery Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 To treba podla mna odladit na ceste. ty musis dat tolko kolko ti vyrobi sucha bunka, a to nevieme kolko vyrobi. ked to prezenes motor prestane tahat. potom to treba vratit. ked mas mA v pluse mas chudobnu zmes a ked v minuse tak mas bohatu zmes . cize logicky musis tu zmes nastavit na chudobnu (s nedostatkom paliva) aby to zvysne palivo bol HHO plyn. Kolko, to treba odladit pocas jazdenia. dufam ze som jasne napisal. a ze som sa nepomylil , lebo som nikdy nic taketo nespekuloval, ale tiez si to planujem kupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 chalani, tak je tu niekto, komu vodikovy generátor skutocne funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Kde se dá takový vodíkový generátor sehnad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belico Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Kde se dá takový vodíkový generátor sehnad? Ja mam generator od tadeto: http://sspower.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankooo123 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Ešte som neobjednával nič. Čakám či niekto ešte nebude chcieť. Táto redukcia môže fungovať ale že vraj je nepresná a hlavne keď vypneš HHO tak musíš ísť pod auto a vyšrobovať to lebo auto nepôjde. A to zariadenie od SSpower to je iba pre napäťové lambda sondy lebo reguluje len mV. Ty v širokopásmovej sonde potrebuješ regulovať mA a mV naraz preto ma 5 vývodov. Skúsiť ale môžeš aj tú násadu že čo to povie. cauko ako pise xexo ty potrebujes ovplyvnovač lamda sondy ktory je urceny na sirokopasmove lambdy. ja mam od sspower generator v oktavke 1,9 tdi 2009 aj s regulatorom lambda sondy a usporu mam peknych 25 percent. mam to uz asi rok a vsetko ide bez problemov len v zimnych mesiacoch mam trosicka problem so zamrzanim zmesy... pozri si http://www.sspower.sk a tam v prislusenstve ci v komponentoch mas niekolko druhov lambda ovplyvnovacov ja mam od nich tento co dokaze regulovat aj dve lambdy a funguje stopercentne http://www.sspower.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=80&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=4〈=sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankooo123 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Ja mam generator od tadeto: http://sspower.sk/ aj ja mam od nich asi najlepsie co sa da na slovensku zohnat co sa tyka kvality aj ceny som spokojny a maju aj vela doplnkoveho prislušenstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankooo123 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Uz som objednával nejaké hlúposti z ciny takze ak mas link posli mi ho a skusim im tam napisat. Keby sa dalo tak objednam dva a jeden by som ti potom preposlal. Ale cesta z Ciny pocitam ze mesiac + clo + dan cize sa to moze vysplhat aj cez 90-100 dolarov.... stale ale lepsie ako 129€ tu na SVK tu to maju ovela lacnejsie chlapi a bez cla a inych poplatkov mam aj ja od nich http://www.sspower.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=80&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=4〈=sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.