Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aha a kolikpak s Octulí jezdíš když se ti brzdy nestíhají chladit?

Jinak u Porsche jsem viděl že to má řešené z předního nárazníku hadicema,které jsou namířené na třmeny....

A zadku bych to tipoval na něco podobného.. hadicema.

Dělat nějaké nádechy do kastle asi dělat nebudeš :kol-28:

Vloženo

No tak jak kdy... ;-) Mám základ 96 kW a dal jsem chip na 125 kW. Brzdy jsem měnil i 2x do roka... Právě jsem přemýšlel, jestli to jde udělat nějak od masky, k podběhům v přední části. Udělat nějakej menší zásah. A na zadek to bych musel bymyslet, něco podobného jako je na fabku.

Vloženo

A co pořídit účinnější brzdy?

Podle mě to není zase až tolik o chlazení...WRCčka mají kolikrát kotouče rozžhavený do ruda...

To ty snad na silnicích v provozu nemáš ne? :kol-28:

Vloženo

Taky bych se vyprdnul na nějaké chlazení. Jestli máš kotouče 280mm na předku, vyměň je za 288mm (u větších bys nedal 15ky kola) a budeš mít klid. Teď mi bylo zkušenými řečeno, že 288mm mají jinou konstrukci a je skoro nemožné, aby se zvlnily. Což je pravda... Já mám trošku víc kW a občas brzdím jako čuně z vysokých rychlostí a i když brzdy nezvládají (mám originál) jsou kotouče pořád rovné. A to mají skoro 150tisíc. Teď budu kupovat Brembo MAX, tak uvidím, jestli zvládnou pracovat lépe.

Vloženo (editace)

Já na lélo mám na octávii 18-tky Ronal a na zimu mám 16-tky. Tedka to mám na originál kotoučích a vlní se mi. Přemýšlel jsem ještě o Zellmer kotoučích... A i kolikrát se mi stalo, že Zellmery se mi zvlní a musím je po čase vyhodit

Editováno: , autor: djjuju
Vloženo

Tedka ti neřeknu, jakej měli rozměl Zellmery, když jsem je házel na 15-tky, ale jedna sezóna a dával jsem je pryč. A když jsem ročně jezdil cca 60 000 tak jsem měnil kotouče i 2x do roka na předku..

Vloženo

djjuju: Tak jsem nechtěl být za neznalce, vygooglil jsem ty Tvoje Zellmer kotouče a našlo mi to maximálně kotouče do mixéru na hranolky. :kol-46:

A to mě docela hodně pobavilo...

Nejspíš jsi myslel Zimmerman, žeeee?

:ondrerro: A Ty tvoje kotouče Rambo Max... Nějaká čína ne? :) Sranda... Též si pobavil. Sice ne jako djjuju, ale jooo...

Jinak obecně pokud můžete na 288mm přejít i za cenu výměn třmenů a držáků, udělejte to! :)

Vloženo

Já chtěl také 312, ovšem sehnat použité potřebné díly je skoro nemožné a za nové vysolit tolik peněz... Nedám. Proto zkusím Rambo Max v té 288 a uvidíme. Teď vím, že když brzdím z cca 200Km/h z Ostravice mám dole problém. Tak uvidíme, jestli to bude lepší. :) bude?

Vloženo

jirina5: ano, máš pravdu, nějako jsem do s těma jménama dokonil... :-D Zimmerman je správně... Nevim kde jsem vzal Zellmerr, za to se omlouvám, že jsem vás tu uvedl v omyl.. :-)) Děkuju za radu, pokud se mi nebudou vlnit a vydrží mi déle i za cenu výmenu třmenů a držáků, tak to udělám a hodim tam 288.. :-)

Vloženo (editace)

hele Rambo ty díly se musí zajet ne že od dílny pojedeš jak F1 a do první zatáčky na to dupneš....

Ještě mě napadlo že to byli možná originál kotouče z číny nebo polska ne? dávalo by to smysl ale spíš si myslím že si je nezajel

Editováno: , autor: Šulin Hrozný
Vloženo (editace)

Šulin Hrozný Když mám nový kotouče, tak prvních cca 100 až 150 km jezdim normáně, aby se zajeli a pak tomu dávám. Neboj, vim, že se brzdy musí zajet. Mě origoš kotouče nikdy nevydží... A navíc tedka, abych je předělal na 288x25 momentálně nemám, stálo by mě to cca 10 000,- údajně co mi řekli.

Editováno: , autor: Wojnar
Zkus psát základním fontem.
Vloženo

djjuju: Tak to mi řekli taky, když jsem chtěl předělávat na 312mm, proto budu raději volit sportovnější kotouče typu Max.

A nebo se domluvíme, já Ti prodám svoje 288mm za 5tis., doplatím 5tis a koupím si 312mm. A koza se nažrala a medvěd má půst, nebo tak nějak se to říká.:)

Ne, sranda...

Vloženo (editace)

jirina5 to mi je prosáš i s nábojema do nápravy, držáka, třmeny a td za 5 000...? :-))

Editováno: , autor: Wojnar
Zkus psát základním fontem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...