herrkomisar Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Chtěl jsem se zepat zda někdo zkoušel nastříkat sprejem látkou část tapeců,kterou někdo mnozí nechávají přečalounit nebo flockovat.Nedávno jsem viděl v pořadu obchodníci s auty jak nastříkali sprejem na černo zadní plato a nevypadalo to vůbec blbě. Takže..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Otázka je jak dlouho by to vydrželo A asi by to bylo pak špatné na údržbu....Čištění atd. Jinak teoreticky by to mohlo fungovat Ale nikdo z nás to asi ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 ale naopak. praveze ja ano. riesil som kadeake moznosti ale nevyslo to na pzadovany efekt. nrmalne som to nastriekal na modro. idem spravit par foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 ukaž,jsem zvědavej hlavně toho jak to drži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Jooo ukaž nám to A jinak,jaké jiné možnosti jsi zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Tak skusal som to aj farbou na textil ale sa to nechytalo. Potom som sa nasral a dal normal auto sprej od Dupli-color , po prvej vrstve treba to nechat poriadne zaschnut a prebrusit smirglom lebo sa postavi ten vlas a je to take pichlavo drsne. Potom druhu vrstvu, prip ak sa to niekomu este zda byt drsne moze to zopakovat Editováno: 5. Březen 2012, autor: mysko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Tak musim uznat že vysledek mě překvapil a to pozitvně , jake to je naomak ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 je to drsnejsi na omak ale stale to j este pruzne jak ze je to latka, neni to jak skrupina stvrdnute . pory su zaliate a je to cistitelne beznymi prostriedkami uz ziadne cerne a mastne flaky na latke. Ja som s tym spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Copak by s tim teprve udělala černá matná barva?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 4. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Hm docela perfektní,jsem překvapenej,takže zas taková hloupost to není Asi to zkusím taky,jen vymyslet jakou barvu.Předpokládám že jsi stříkal sprejem nebo pistolí a demontoval jsi ten střed ven z tapecu nebo jsi vše okolo zakryl a oblepil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Čumim teda jako blázen,,,, mysko:Jakej základ jsi použil na ty interiérové plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 strikal som to sprejovkou. nechcelo sa mi to vybrat tak som to len poriadne pozakryval. a pouzival som len plnic plastov a na to vrchnu bez zakladnej farby. ani lak som nedaval navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 A znacka laku? Jelikor to vypada perfektne Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 som spominal... dupli-color :-) v kazdom obchode s farbami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak to se chlape divim,že ti ten Dupli-color drží. Barva,která se dá seškrábnout v pohodě nehtem není teda nic moc Co jsem přičuchnul k dvousložkovým barvám a komresoru s pistolí,tak mi do baráku sprej nesmí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 to je sice pravda ale nemam plasty v aute nato aby tam niekto skusal skrabat farbu jak drzi cj nechtom alebo.klucom :-) kazda farba ide zoskrabat. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No je to super skusim to aj ja tak vravis ze tu latku staci striekat len normalne sprejom? kolko to uz mas hotove a neopadava to? inak super napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No z tkaniny se horko těžko bude něco loupat... Vem si jak ti drží kečup na tričku Natož barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 :-D to bolo dobree :-) s tym kecupom... mam to uz cez dva roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Ok v sobotu to budem mat aj ja mozno to spravim aj kecepovi dekor :-) Diki chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Hoši nedělejte si ze mě prdel ...to je vážná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Jedna dobra rada ak mate nieco prepalene na latke alebo tapicir tak staci kupit slahany tmel naniest prebrusit nastriekat a nebude po tom ani stopa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 No prave som striekal plasty ale neviem aky lak na to mam dat moze byt aj polyuretan? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Já bych šel do klasického 2 složkového polyuretanakrylátového laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 No uz ma caka len nastriekat hlavnu palubovku ktora je seda a chcem ju na cierno len neviem ako ju celu vybrat a co to neuskodi airbagom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.